Travel platform kickstart
Contact
0
0
Hotelname, Bestemming

Onze eigen hotelmerken - exclusief verkrijgbaar bij alltours

Iedereen heeft zijn eigen idee van een persoonlijke droomvakantie. 

 Met onze Exclusive Hotels bieden we je een heel bijzondere selectie hotels die je bij geen enkele andere Duitse touroperator kunt boeken.

Hier vindt u precies de vakantie die u zoekt: perfecte ontspanning, clubvakanties voor jong en oud, topaanbiedingen voor familiereizen en een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. De keuze is aan jou!

 De ruim opgezette vakantieresorts bieden volop ruimte voor een actieve vakantie en ontspanning. Of het nu gaat om sport-, fitness- en entertainmentprogramma's, kinderopvang voor verschillende leeftijdsgroepen of wellness, ontspanning en relaxen - iedereen beleeft hier zijn droomvakantie.

 

klik hier

 


 

Gezinnen, stellen en singles zijn hier in goede handen. De hotels bieden alles wat je hartje begeert: ruime vakantiecomplexen, geweldige zwembaden, uitgebreide animatieprogramma's, actieve en sportieve activiteiten voor volwassenen en kinderopvang.

 

klik hier

 


 

In onze allsun hotels bieden we u persoonlijke service van het hoogste niveau. Wij bij allsun zijn pas echt tevreden als u helemaal tevreden bent. allsun hotels staan voor uitstekend uitgeruste hotels met een hoog comfortniveau. We investeren regelmatig in het verbeteren van de hotels om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.

klik hier

alltours en alltours dynamisch

Onze organisatoren in vergelijking

 


De alltours belofte

Vertrouw op meer dan 40 jaar ervaring

 

alltours staat voor meer dan 40 jaar vakantie-expertise. We evalueren elk van onze hotels met grote zorg en een maximum aan klantgerichtheid. Zo vindt u altijd het perfecte aanbod: van een eenvoudig vakantiehotel voor een zeer redelijke prijs tot een luxehotel voor de hoogste eisen.

Vooral als het om uw vakantie gaat, kennen we geen compromissen. Noch in prijs, noch in kwaliteit, noch in ons aanbod. We leggen onszelf overal de hoogste normen op.  Zo zorgen we ervoor dat jij je helemaal op je gemak voelt en kunt genieten van een uitstekende vakantie. Je hebt het verdiend!

 

 

✔️ Trein naar vlucht inbegrepen voor pakketreizen

 

✔️ Annuleringskosten volgens huidige voorwaarden

 

✔️ Zonder en inclusief transfer beschikbaar

 

✔️ Factuur & bevestiging per e-mail

 

✔️ Betaling per bankoverschrijving of automatische incasso

alltours dynamisch

Ons dynamische touroperatormerk

 

alltours dynamisch is een touroperatormerk van alltours. Hier vragen wij individueel vluchten voor u aan tegen dagelijks bijgewerkte prijzen.

Op het dynamische product van alltours zijn aparte Algemene Voorwaarden, Annulerings- en Betalingsvoorwaarden van toepassing.

 

 

 

 

 

❗️ Geen flexibele boeking

 

❗️ Geen trein naar vlucht inbegrepen

 

❗️ Aparte annuleringskosten volgens de huidige algemene voorwaarden

 

✔️ Zonder en inclusief transfer beschikbaar

 

✔️ Factuur & bevestiging per e-mail

 

✔️ Betaling per bankoverschrijving of automatische incasso