Op vakantie met Alltours

Goedkope vakantiereizen boeken binnen en buiten Europa, van hotels tot complete pakketreizen. Van een ontspannende strandvakantie in Griekenland tot een actieve vakantie in Mexico, alltours heeft altijd de perfecte reis voor u tegen een zeer voordelige prijs. Het alltours programma is net zo veelzijdig als de wensen van onze gasten en ons aanbod is overzichtelijk en direct beschikbaar. Bij onze eigen hotels willen wij u een hele bijzondere vakantie aanbieden. Een vakantiesfeer waarin u zich prettig voelt, weg uit de dagelijkse sleur en lekker ontspannen en genieten.

Onze accommodaties zijn zeer ruim opgezet en bieden u de hoogste mate aan comfort, heerlijk eten en een bijzonder vriendelijke service. Laat u eens verwennen! Mocht u bij uw aankomst iets niet zo aantreffen zoals het in de reisgids is beschreven, dan geldt onze kwaliteitsgarantie. Lukt het ons niet het probleem binnen 24 uur op te lossen dan mag u op onze kosten terugvliegen en vergoeden wij de volledige door u betaalde reissom.

 • allsun Hotel Lucana

  allsun Hotel Lucana ****

  Spanje, Playa del Inglés
   In een rustige omgeving, direct aan zee, slechts enkele meters van het uitgestrekte zandstrand. De mooie boulevard en...
   Pakketreis per persoon vanaf 717 €
   Hotelaanbieding vanaf 76 €
  • Hotel Albatros Palace

   Hotel Albatros Palace *****

   Egypte, Hurghada
    Direct aan het privé zandstrand met voorliggend huisrif. Toegang tot zee via een steiger met zwemplatform.
    Pakketreis per persoon vanaf 738 €
    Hotelaanbieding vanaf 102 €