Travel platform kickstart
Contact
0
0
Hotelname, Bestemming

Onze allsun hotels

allsun Hotels. Familie frühstückt am Pool

allsun hotels - de eigen hotelketen van alltours  

 

Met zijn 30 eigen allsun hotels, weet alltours iedereen te bekoren. Het Spaanse eiland Mallorca, het Griekse eiland Kreta of de Canarische Eilanden Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Op deze bestemmingen kun je even helemaal loskomen van je dagelijkse leven! 

 

Naast ontspanning stelt de alltours eigen hotelketen ook het entertainment van onze gasten voorop. Met 1.000 mogelijkheden bieden de allsun hotels iets leuks voor jong en oud!

 

allsun Hotels. Modern eingerichteter Wellnessbereich

Duurzaamheid wordt hier hoog aangeschreven

Ecostar Nachhaltigkeitssiegel

allsun Hotels heeft het Ecostar duurzaamheidszegel ontvangen

Alle allsun hotels van de alltours bedrijvengroep hebben onlangs het Ecostars® duurzaamheidscertificaat ontvangen. Ecostars evalueert hoe ecologisch en verantwoordelijk een hotel opereert. 

 

Er werd onder andere geëvalueerd hoe de hotels omgaan met energie en water, hun CO2-uitstoot en het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Afvalbeheer, het gebruik van producten uit duurzame bronnen, de vermindering van plastic voor eenmalig gebruik en de sociale betrokkenheid van de hotels met betrekking tot werknemers en leveranciers werden ook geanalyseerd.

 

Ecostars is een duurzaamheidscertificering gespecialiseerd in hotels, erkend door internationale organisaties zoals de Wereldorganisatie voor Toerisme (UNWTO) en de Global Sustainable Tourism Council (GSTC), maar ook door nationale organisaties zoals het Spaans Verkeersbureau.

Alles voor uw comfort

Familie wordt hier hoog aangeschreven!

Kinderanimation. Kind mit Dame im Pool und Luftmatratze

FAMILIEVRIENDELIJK

Kinderen, dit wordt iets: bij allsun wordt familie met hoofdletters geschreven. Een perfecte allsun familievakantie wordt gekenmerkt door het feit dat iedereen samen op vakantie is, maar tegelijkertijd iedereen kan doen waar hij zin in heeft. Na het gezamenlijke ontbijt met de familie in het allsun restaurant laten de grootouders zich bijvoorbeeld verwennen in het wellness- en spagedeelte, gaat papa 's ochtends als eerste naar het fitnesscentrum, geniet mama van een massage en relaxen ze vervolgens samen de hele dag aan het zwembad of op het lange zandstrand om eindelijk in alle rust een goed boek te kunnen lezen. De kinderen genieten ondertussen van de dag in de allsun Kids Club, waar ze veel spannende avonturen beleven en nieuwe vriendjes maken. Natuurlijk worden ze altijd optimaal verzorgd door het uitstekend opgeleide personeel in de allsun Kids Clubs. En omdat kinderen en tieners heel verschillende ideeën hebben over een perfecte vakantie, biedt allsun kind- en jeugdvriendelijke vakantieprogramma's voor verschillende leeftijdsgroe

Meer informatie

Ontspan met ons

 

 

VEEL ZON, PUUR ONTSPANNEN

 

allsun hotels liggen altijd direct of dicht bij het strand en bieden je ook omvangrijke zwembad- en tuinfaciliteiten. Verheug je op zwemplezier en ontspannend zonnebaden. Nog meer ontspanning? In de heerlijke wellnessruimten van de allsun hotels beleef je je eigen feelgoodvakantie met al uw senses.

 

 

Meer informatie
allsun Hotels. Entspannende Einrichtung im Wellnessbereich mit Buddhafigur

Fietsen op Mallorca

Fahrrad Mallorca

 

In de aangenaam zachte lente en herfst wordt het eiland een populaire bestemming voor fietsers. De uitgestrekte vlaktes van het Mallorcaanse achterland en de kronkelingen van de bergen nodigen uit tot uitgebreide fietstochten.

 

Met de exclusieve partner 54/11 Bikeholidays kunnen de allsun Hotels je probleemloos voorzien van het juiste materiaal ter plaatse in de stations van het allsun Hotel Pil-lari Playa en het allsun Hotel Estrella de Mar.

Meer informatie

Geniet echt met allsun

Fit blijven met allsun

 

OMVANGRIJK CURSUSPROGRAMMA VOOR DE GAST

 

 

 

Als actieve vakantieganger kunt u trainen in de eigen, goed uitgeruste fitnesscentra van het hotel met moderne cardio- en spierversterkende apparatuur. In veel hotels staan hooggekwalificeerde personal trainers voor u klaar met advies en ondersteuning. allsun hotels bieden hier ook een enorme keuze, van begeleide fietstochten tot tennis, wandelen, nordic walking en beachvolleybal tot speciale voordelen voor golfers - de keuze is aan u.

 

 

Meer informatie
allsun Hotels. Fitnesskurs auf Standfahrrädern