Hotels Frankrijk

Vakantie te midden van betoverende stranden en trekpleisters

Kilometerslange zandstranden, bezienswaardigheden van wereldniveau en voortreffelijke culinaire gerechten: Frankrijk heeft het allemaal. Deze grote verscheidenheid vindt u ook terug in de Franse hotels, die dankzij hun karakteristieke eigenheid voor iedereen wel iets te bieden hebben. In de Ardèche, gelegen in de regio Languedoc-Roussillon, genieten natuurliefhebbers van een comfortabel verblijf met een panoramisch uitzicht over het natuurlandschap. In het oostelijke deel van Frankrijk bevindt zich de Elzas. In dit natuurparadijs bevinden zich heel wat Franse hotels die niet zelden de nodige indruk weten te maken met een uitstekende keuken. De hotels op de wijndomeinen weten dan weer te overtuigen met een verfijnd drankaanbod. Als u kiest voor een verblijf in de Provence, in het zuidoosten van Frankrijk, dan ontdekt u indrukwekkende trekpleisters zoals de Pont du Gard, een Romeins aquaduct. Bij een verblijf in stedelijke gebieden is een centrale ligging in de stad dan weer een belangrijk voordeel. Naast een fantastische ligging geniet u in de hotels in Parijs vaak van rustige tuinen te midden van de grootstad en van pure ontspanning dankzij uitgebreide beauty arrangementen.

Hoogtepunt voor families: Franse hotels met een zwembadcomplex

Neemt u uw hond mee op vakantie of bent u op zoek naar een aangepast verblijf voor mindervaliden, dan vindt u in Frankrijk al snel het geschikte hotel. Want net zo divers en uitgebreid als het geboorteland van wereldberoemde wijnen, is het aanbod aan hotels. Een verblijf aan de Côte d'Azur in een luxueus vijfsterrenhotel met directe toegang tot het strand en een tropische tuin, is een erg bijzondere ervaring. Families met kinderen kunnen in de kuststreek bovendien terecht in te gekke kindvriendelijke hotels met reuzegrote zwembaden en waterglijbanen. Praktisch: heel wat hotels in Frankrijk beschikken over een eigen wasserijservice zodat families en wie voor een langere tijd verblijft, makkelijk hun kleding kunnen laten reinigen. In Le Verdon kunt u daarnaast bijvoorbeeld terecht voor een ontspannend verblijf rechtstreeks aan de Atlantische Oceaan. De vakantiepret is compleet dankzij de wellnessvoorzieningen van de hotels, met een eigen sauna of overdekte zwembaden voor als het weer wat minder is. Boek het hotel in Frankrijk dat perfect voldoet aan uw persoonlijke wensen nu bij alltours tegen een zachte voordeelprijs!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Doelgebieden Frankrijk

Corsica

Boek een hotel op Corsica makkelijk en voordelig bij alltours en ontdek de bergen en droomstranden van deze Franse parel in de Middellandse Zee!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
2 beoordelingen (50 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
2.5