Vakantie Lanzarote

Schilderachtige natuur voor de kust van Afrika

Lanzarote is het meest oostelijke van de tot Spanje behorende Canarische Eilanden en is een van de UNESCO-biosfeerreservaten. Wie tijdens zijn vakantie in Lanzarote op zoek is naar onbeperkt zwemplezier komt er zeker aan zijn trekken. De relatief rustige Atlantische Oceaan, het eeuwige lenteklimaat en uiteraard de wondermooie omgeving en landschappen zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf op dit Canarische eiland kunt rekenen op ontspannen zwemplezier. Met zijn goudbruin strand en azuurblauw water staat het uitgestrekte strand La Cera er bijvoorbeeld garant voor dat uw pakketreis een onvergetelijke ervaring wordt. Op Lanzarote beleeft u echter niet alleen hoogtepunten aan de kust, want ook in het binnenland zijn er heel wat bezienswaardigheden te ontdekken. Actieve reizigers kunnen op en top genieten van een wandeling door het Nationaal Park Timanfaya, dat zich uitstrekt over het midden van het eiland. In dit nationaal park ontdekt u een wonderlijk gevarieerde en indrukwekkende planten- en dierenwereld. Ook op cultureel vlak stelt een vakantie in Lanzarote niet teleur. De beroemde César Manrique, een kunstenaar uit de 20ste eeuw, was een trotse inwoner van Lanzarote. Hij betuigde zijn respect aan het Canarische eiland door middel van zijn zogenaamde 'zeven wereldwonderen' van Lanzarote, die een bijzondere bezienswaardigheid zijn op het eiland. Overal op het eiland drukte hij zijn stempel op architecturale meesterwerken en sculpturen. Gaande van een vergezicht op een vulkaan tot de tot museum omgevormde militaire vesting Castillo de San José.

Vulkaanlandschappen ontdekken: vakantie in Lanzarote

Tijdens uw vakantie in Lanzarote ontdekt u op dit Canarische eiland naast betoverende stranden ook maanlandschappen met schrale vulkaankraters. De bijzondere omstandigheden van dit ruige eiland vergden bijgevolg heel wat vindingrijkheid van de landbouwers in Lanzarote. Ondanks de schrale grond werd getracht de aarde toch vruchtbaar te maken, wat zich vertaalde in een rijke landbouwtraditie. Op die manier ontstonden er buitenaards mooie landschappen waar de schitterende wijndruiven van Lanzarote groeien en gedijen. U kunt tijdens uw vakantie in Lanzarote optimaal genieten van de wijn met een prachtig uitzicht op de natuur tijdens een tocht door het betoverende kraterlandschap of bij een gezellig diner in het comfortabele hotelrestaurant. Boek uw vakantie in Lanzarote nu voordelig en geniet van de bijzondere sfeer op dit Canarische eiland.
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Spanien (Kanaren)

Jetzt mit alltours Ihren Urlaub auf den Kanaren günstig buchen. Genießen Sie die Sonne an den Traumstränden bei Ihrer Reise auf die Kanarischen Inseln.

Weergegevens Canarische Eilanden

Doorsnee waarden per augustus

28°C ø Temperatuur overdag
23°Cø Watertemperatuur
9stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
133 beoordelingen (ø 4,0)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
4.05