Hotels Nederland

Pure rust en ontspanning in de Hollandse provincies
Nederland

Het Benelux-land Nederland ligt direct aan de Noordzee en is een erg aantrekkelijke bestemming dankzij de mooie landschappen en een uitgebreid en divers cultureel aanbod. Ongeacht in welke provincie u wenst te verblijven, in de Nederlandse hotels vindt u steeds de sfeer die u wenst. Gezellige hotels direct aan zee gelegen bieden zwemplezier voor de hele familie. In de provincie Zuid-Holland vindt u idyllische en tegelijk kindvriendelijke stranden, die vaak behoren tot een hotel. Zo geniet u tijdens uw all-inclusive verblijf steeds van het beste plekje! Een verblijf in een hotel in Noord-Holland kunt u combineren met een fascinerende uitstap naar de mooie Waddenzee. De verschillende eilanden en schiereilanden in Zeeland zijn makkelijk bereikbaar per boot of u kunt er gewoon van genieten tijdens een wandeling over de prachtige kustpromenade. Na een dag vol beleving kunt u uitgebreid relaxen in het wellnessgedeelte van de Nederlands hotels. In de wellnessresorts kunt u uw lichaam bovendien laten verwennen met deugddoende massages.

Tussen citytrip en puur natuur – een verblijf op maat in Nederland

Dankzij het vlakke landschap zoals dat van Limburg bijvoorbeeld, is Nederland een waar paradijs voor wie houdt van fietsen. De fietsroutes zijn uitstekend geschikt voor meerdaagse ritten. Heel wat hotels in Nederland zijn hierop voorzien en beschikken over een aanbod gericht op actieve reizigers. Er is bijvoorbeeld een eigen fietsverhuur aanwezig of zelfs een fietsenmaker. Maar ook wandelaars en natuurliefhebbers zullen niets tekortkomen, want in provincies zoals Overijssel kunt u wondermooie stroompjes, bossen en meren ontdekken. Ook Noord-Brabant verwelkomt u met unieke, rustgevende heidegebieden. De hotels zijn hier traditioneel en authentiek en zullen u met heel wat charme weten te overtuigen. Een citytrip naar de hoofdstad Amsterdam mag u zeker niet links laten liggen. In deze sfeervolle havenstad bevinden er zich heel wat uitstekende hotels, die kunnen uitpakken met vier- of zelfs vijfsterrencomfort. Geniet hier van een bijzonder romantisch verblijf met een centrale ligging langs de grachten. Voor een familievakantie of een romantische citytrip – boek uw hotel in Nederland nu bij alltours tegen een ongelooflijk voordelige prijs!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Doelgebieden Nederland

Bij alltours vindt u aantrekkelijke aanbiedingen voor hotels in Scheveningen: boek voordelig en kijk uit naar een gevarieerde vakantie aan de Noordzee!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
1 beoordelingen (100 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
5