Travel platform kickstart
Contact
0
0
Hotelname, Bestemming

Pickalbatros Hotels & Resorts

Pickalbatros Hotels & Resorts streeft naar een uitmuntend niveau van service en comfort. De servicefilosofie "Rust in luxe" weerspiegelt het welzijn en de tevredenheid van de gasten.

Pickalbatros, gevestigd in Egypte, is een toonaangevende eigenaar en uitbater van resorts en hotels en opende zijn eerste hotel in 1992. 30 jaar later zijn we eigenaar van 30 hotels. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van een breed scala aan hotels op toplocaties in Egypte en Marokko. Het oorspronkelijke bedrijf werd opgericht door Kamel Abou-Aly. De variaties van onze hotels zijn verspreid over 2 landen: Egypte met zijn 3 belangrijkste vakantiebestemmingen Marsa Alam, Hurghada en Sharm El Sheikh en Marokko met zijn 2 belangrijkste bestemmingen Marrakech en Agadir.

Het merk richt zich op zowel zakenreizigers als vakantiegangers en heeft locaties in grote stadscentra, in de buurt van luchthavens, congrescentra en populaire vakantiebestemmingen over de hele wereld. Het biedt een verscheidenheid aan spannende attracties in de hele regio, waaronder Neverland, een luxe entertainmentcentrum. Aqua Park & Jungle Aqua Park, zijn de grootste waterparken in de regio. Aqua Vista Resort is het eerste sportresort in Egypte. Port Ghalib International Convention Center, het grootste in de regio, en nog veel meer.

Pickalbatros Blu Spa Resort

Dompel jezelf onder in een wereld van ongeëvenaarde luxe waar je kunt ontspannen en genieten van een onberispelijke service, op een plek die aan al je behoeften voldoet en waar je alleen maar hoeft na te denken over hoe je je verblijf nog onvergetelijker kunt maken.

Pickalbatros Hotels en Marsa Alam

Neverland Musical Show

 

Werden Sie Zeuge der größten Reise im Nahen Osten!

 

 

 

Geniet van een heerlijk oosters diner terwijl je kijkt naar de unieke Midden-Oosterse show!

 

 

 

 

 

Je wordt meegenomen naar verschillende locaties over de hele wereld terwijl je kijkt naar 8 van de voorbereide shows uitgevoerd door meer dan 50 dansers.

 

 

 

 

Muzikale shows gemengd met live muziek 

Faraonisch-Egyptische Musical 

Disco show 

Tributen 

Cabaret show 

En nog veel meer