Hotels Kroatië

Een comfortabel verblijf op het Kroatische schiereiland

In Kroatië, de parel aan de Adriatische Zee, worden bezoekers getrakteerd op azuurblauw zeewater, historische stadscentra en heerlijke specialiteiten zoals Ćevapčići. De hotels in Kroatië zijn al net zo veelzijdig en gevarieerd als het land zelf. Kroatië wordt ook wel het land van de duizend eilanden genoemd en is dan ook een bijzonder populaire bestemming bij iedereen die op zoek is naar rust en ontspanning. Op de eilanden Rab en Kirk vindt u hotels die aan de meest uiteenlopende behoeften voldoen. Een vakantie met uw hond, met de hele familie of alleen, in de vijfsterrenhotels aan het strand geniet u steeds van het juiste comfort. In Kirk vindt u verschillende viersterrenhotels die zich op slechts enkele meters van het strand bevinden. Vanaf de Kvarner baai op het vasteland kunt u de eilanden erg eenvoudig bereiken met de veerboot. Ook tijdens een verblijf in Dalmatië beleeft u topmomenten. De plaatselijke hotels weten te overtuigen met een vijfsterrenluxe, een bij het hotel horend privéstrand en voortreffelijke wellnessvoorzieningen. In sommige accommodaties beschikt u over modern uitgeruste fitnessruimtes en desgewenst een personal trainer. Kies nu uw hotel in Kroatië uit en ga heerlijk ontspannen en genieten van de zon.

Beleef Dubrovnik: boek een hotel in deze Kroatische metropool

Terwijl Kroatië enerzijds erg authentiek en traditioneel is treft u er in de metropolen een levendige drukte aan. In Rijeka, Split of Zadar – u geniet er van een bruisend kunst- en cultureel aanbod. Families kunnen hier verblijven in familievriendelijke hotels die over een gevarieerd aanbod beschikken voor elk lid van de familie. De adults only hotels zijn dan weer een oase van rust en uitstekend geschikt om helemaal te ontspannen op het strand. De inwoners van Dubrovnik noemen hun stad trots de 'parel aan de Adriatische Zee'. Het historische stadscentrum van Dubrovnik behoort tot het UNESCO-wereldcultuurerfgoed en maakt de nodige indruk met heel wat schilderachtige gebouwen. Binnen de stadsmuur die het historische centrum omgeeft bevinden zich luxueuze hotels en appartementen. Terwijl de hotels in de stad scoren met hun ligging vlakbij heel wat bezienswaardigheden, geniet u in de all inclusive hotels aan de Adriatische kust volop van een zorgeloze vakantie. Sportieve reizigers genieten tijdens hun verblijf in een hotel in Kroatië van de voortreffelijke ligging te midden van de bergen en van de bij de hotels horende sportaccommodatie met een eigen klimmuur. Boek het hotel in Kroatië dat helemaal bij u past nu tegen een ongelooflijk voordelige prijs bij alltours!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Doelgebieden Kroatië

Dubrovnik

Boek uw stads- of strandhotel in Dubrovnik tegen een sensationele prijs bij alltours en geniet van cultuur, natuur en zwemplezier aan de Adriatische kust!

Weergegevens Kroatië

Doorsnee waarden per maart

14°C ø Temperatuur overdag
12°Cø Watertemperatuur
6stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
28 beoordelingen (76 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.8