Vakantie V.A. Emiraten

Ervaar de contrasten

De door zandduinen omgeven zeven sjeikdommen zijn gelegen tussen de Perzische Golf en de Golf van Oman en bestaan uit een aaneenschakeling van Arabische traditie en hypermoderne infrastructuur. Ontdek tijdens uw vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten naast de traditionele souks, die bestaan uit kleine straatjes met bazaars waar u allerlei exotische geuren en koopwaar ontdekt, ook de grootste shoppingcentra ter wereld. Dit zijn architecturale meesterwerken waarin een gigantisch aanbod aantreft. Tijdens uw vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten komt u via stedelijke snelwegen terecht in de woestijn met kamelen, gerestaureerde historische steden en de wereldwonderen van de 21ste eeuw. Abu Dhabi, de hoofdstad van het gelijknamige Emiraat, is bijzonder fascinerend want het is een van de modernste steden ter wereld. Let op de indrukwekkende skyline met talloze wolkenkrabbers. Vergeet tijdens uw vakantie zeker geen bezoek te brengen aan een van de meest bekende gebouwen van de stad: het luxehotel Emirates Palace. De Sjeik Zayed-Moskee is dan weer een van de grootste moskeeën ter wereld. Hier ontdekt u tijdens uw vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten een oord van mystiek en verwondering, niet in het minst dankzij de witte marmeren muren waarop het zonlicht prachtig weerkaatst. Aan de zeven kilometer lange kust en in de talrijke parken kunt u tijdens uw verblijf de drukte van de stad achter u laten en heerlijk ontspannen.

Ontdek een van de meest opwindende streken ter wereld

Het symbool van de woenstijnmetropool Dubai rijst als een Arabisch zeil ten hemel: de Burj Al Arab is een hotel dat staat voor pure luxe en decadentie en het belichaamt alles waar de stad voor staat. Naast de hoogste gebouwen en grootste shoppingcentra ter wereld, vindt u hier ook 'The Palm', het grootste kunstmatig aangelegde eiland ter wereld. Dit bevindt zich voor de kust van Dubai en heeft de kenmerkende vorm van een palmboom. Tijdens uw vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten kunt u Dubai, een mix tussen science fiction en de vertellingen van duizend-en-een-nacht, ook van een andere kant leren kennen. Op Jumeirah Beach geniet u van een meer dan 30 kilometer lang zandstrand met warm, kristalhelder water. In het Dubai Museum komt u meer te weten over de geschiedenis van het Emiraat en in het Heritage Village kunt u de traditionele dorpen en architectuur van de woestijnvolkeren bewonderen. Ook in de in het stadsdeel Alt Deira gelegen bazaar met de naam Gold Souk kunt u de traditionele oosterse cultuur van de streek ontdekken tijdens uw vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Boek uw pakketreis of uw individueel verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten nu voordelig bij alltours!
doorlezen
Dubai v.a. 881
Hotel Towers Rotana
Hotel Towers Rotana V.A. Emiraten | Dubai | Dubai Neustadt
  • 7 nachten, 06.01.2020 tot 13.01.2020
  • 2 persoonskamer, ontbijt
Per persoon
v.a. 881 €
Habtoor Grand Resort
Habtoor Grand Resort V.A. Emiraten | Dubai | Jumeirah Beach
  • 7 nachten, 20.01.2020 tot 27.01.2020
  • 2 persoonskamer, ontbijt
Per persoon
v.a. 1421 €
The Resort, Jebel Ali Beach
The Resort, Jebel Ali Beach V.A. Emiraten | Dubai | Jebel Ali
  • 7 nachten, 20.01.2020 tot 27.01.2020
  • 2 persoonskamer, ontbijt
Per persoon
v.a. 1456 €

Doelgebieden V.A. Emiraten

Boek uw vakantie naar Dubai nu makkelijk en voordelig bij alltours en ontdek deze luxueuze en moderne stad aan de Perzische Golf.

Per persoon
v.a. 881
Aanbiedingen: 3
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
12 beoordelingen (ø 4,1)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
4.1