Travel platform kickstart
Contact
0
0
Hotelname, Bestemming

Als je alltours hebt, is het goed.

U gaat op vakantie. Wij organiseren alles voor je!

Lage prijzen zijn ons handelsmerk.

Met alltours bespaart u echt.

 

Onze goede prijs-kwaliteitverhouding is nu al legendarisch. Wij vervullen vakantiewensen voor elke smaak en elk budget. Altijd voor de alltours prijs.

 

 

Alles voor maximale vakantievreugde.

Ieder van ons heeft iets anders nodig om geluksmomenten te beleven. 

 

Daarom bieden wij bij alltours vakanties in al hun diversiteit. Van een familieresort aan de Oostzee tot een luxe hotel aan de andere kant van de wereld. Verheug u op afgelegen zandstranden en ruime zwembadlandschappen. Geniet van lekker eten, uitstekende service en exclusieve hotels. Met ons ontdek je nieuwe plaatsen en de mooiste plekken om te ontspannen.

Alles voor goede prijzen.

Of je nu all-inclusive of individueel wilt reizen - met alltours hoef je niet diep in de buidel te tasten om je goed te voelen op vakantie.

 

Bij ons krijgt u veel voor uw geld. Je kunt kiezen uit hotels, vakantiewoningen en exclusieve aanbiedingen die alleen wij in ons programma hebben. Onze reisleiding geeft je ter plaatse deskundige informatie en heeft veel vrijetijdstips in petto. Gratis natuurlijk.

 

Vroegboekers en gezinnen komen er bijzonder goed vanaf.

Slim boeken betekent vroeg boeken.

 

Als je snel beslist, kun je bij veel hotels tot 48% vroegboekkorting krijgen. We willen dat elk gezin zich een vakantie kan veroorloven - of het nu gaat om een lappendeken, een klein of een groot gezin. Daarom zijn kinderen tot 2 jaar bij de prijs van de vakantie inbegrepen en verblijven kinderen tot 14 jaar in veel hotels gratis. We bieden gezinnen ook veel prijsvoordelen tijdens vakanties en in het laagseizoen.

 

Alles voor de hoogste tevredenheid.

We doen veel meer dan alleen voldoen aan verwachtingen.

 

Kwaliteit wordt weerspiegeld in vele kleine details - en wij zorgen ervoor dat ze allemaal correct zijn. Als u bij aankomst in uw vakantiehotel iets aantreft dat niet in de catalogus staat, informeer dan onmiddellijk uw reisleiding. Als we het probleem niet binnen 24 uur kunnen oplossen, boeken we op onze kosten een retourvlucht voor u en betalen ook de hele reisprijs terug.

Voor de kamerprijzen bedenken we ons iets.

Voor koopjesjagers:

Blijf 7 nachten, maar betaal slechts voor 5 nachten. Of blijf 14 nachten en betaal er maar 10. Dit klinkt niet alleen goed, maar is ook mogelijk bij veel hotels op bepaalde data. Met Best Price kamers kun je nog meer besparen. De standaard is meestal hetzelfde als een gewone tweepersoonskamer. De locatie en het uitzicht van de kamers verschillen per hotel. 

 

Voor alleenreizenden:

Het loont om te kijken, want op veel plaatsen wordt er geen toeslag gerekend voor een eenpersoonskamer of krijgen gasten die alleen reizen een ruime tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik.

De goedkopere manier is de bestemming.

Trein naar vlucht inbegrepen:

Alle klassieke pakketreizen van alltours zijn inclusief Rail&Fly tickets voor reizen van en naar de bestemming met Deutsche Bahn AG, op voorwaarde dat de luchthaven van vertrek in Duitsland ligt of de luchthavens Salzburg en Euro-Airport Basel worden bediend vanuit Duitsland. 

 

Bespaar op huurauto's:

Wij bieden huurauto's aan tegen bijzonder gunstige tarieven in bijna alle vakantieregio's. Boekingen kunnen worden gemaakt via je reisbureau of je plaatselijke reisgids. 

 

Comfortabel en rechtstreeks naar het hotel:

Wij bieden je een comfortabele transfer van en naar geselecteerde hotels. Zonder wachttijd rechtstreeks naar het hotel, geniet langer van elke minuut op je vakantie. De taxitransfer kan extra geboekt worden voor maximaal drie personen.

De kwaliteit en service van de geselecteerde resorts worden regelmatig gecontroleerd door onze experts. De alltours classificatie stelt hoge eisen en geeft u een duidelijk overzicht van de diensten van de individuele hotels.