Reizen Oman

Vakantie Oman - Beleef een opwindende vakantie met alltours
Oman
Tijdens een verblijf in Oman geniet u van een kleurrijk verblijf. Want ongeacht of u er de natuur met zijn vele contrasten bewondert of de kleurrijke markten, u zult worden overweldigd door wat er allemaal te zien is. De oudste en bekendste souk van Oman bevindt zich in het stadsdeel Muttrah van de hoofdstad Masqat. Hoewel u hier naast ambachtelijk handwerk ook allerlei kruiden kunt kopen, heeft het kruid muskaatnoot helemaal niets te maken met de naam van deze stad. Tijdens een verblijf in Masqat (in het Nederlands ook Muscat, Mascate of Maskat genoemd) maakt u kennis met een moderne metropool. Het historisch museum Bait al Baranda is bijvoorbeeld helemaal mee met de tijd, want u kunt de geschiedenis er interactief beleven. Tijdens uw vakantie is het een goed idee om voor een rondreis door Oman te kiezen, want een tocht doorheen het land van de wadi's en de dadelpalmen is een hele belevenis. Populaire trekpleisters tijdens een rondreis zijn de voormalige hoofdstad Nizwa, de oase Birkat al Mauz of de mythische koningsstad Bahla. In elke belangrijke nederzetting treft u voorbeelden aan van de oosterse verdedigingsarchitectuur. Het fort Hisn Tamah in Bahla behoort al sinds 1987 tot het wereldcultuurerfgoed. Een bezoekje aan de koninklijke parfumfabriek Amouage is zeker ook de moeite waard. In dit bedrijf wordt de oosterse versie van Chanel geproduceerd.

Vakantie in Oman - Verken het Midden-Oosten met alltours

Met een rondreis heeft u tijdens uw vakantie in Oman de kans om heel wat uiteenlopende ervaringen op te doen. In dit deel van het land volgen de prachtige natuurlijke landschappen elkaar in snel tempo op. Hoge bergen, op fjorden gelijkende zee-engtes en eenzame dorpen werpen het beeld op van een Arabisch Noorwegen. U moet zeker een excursie maken naar het Al Hajar-gebergte (Hadjar). Deze bergketen, die ook de Grand Canyon van Oman wordt genoemd, strekt zich uit over meer dan 600 kilometer en biedt u spectaculaire vergezichten. Voor een tocht langs de wadi's voorziet u het best een terreinwagen. Een populaire bezienswaardigheid is de groene berg Al Jabal Al Akhdar (Al Djabal Achdar). Op de top van deze meer dan 3000 meter hoge zonneberg wordt aan landbouw gedaan. Een rondreis doorheen Oman kunt u naar wens ook combineren met mogelijkheden om te zwemmen en te relaxen, want naast al uw opwindende uitstappen in Oman mag u natuurlijk ook niet vergeten om te ontspannen. Heel wat luxueuze hotels staan te popelen om hun gasten te verwennen en heel wat accommodaties beschikken zelfs over een eigen spa- en wellnesscentrum. Maak nu gewoon een keuze uit het aantrekkelijke vakantieaanbod van alltours! Boek uw vakantie naar Oman makkelijk en voordelig.
doorlezen

Top-aanbiedingen Oman

The Chedi Muscat
Oman . Muscat . Muscat The Chedi Muscat
 • 7 nachten . . ontbijt
Klantbeoordeling
9.1 / 6
Shangri-La Barr Al JissahResort & Spa–Al Waha
 • 7 nachten . . ontbijt

Oman Reizen Aanbiedingen

Muscat v.a. 1588
Am besten bewertet
Name des Hotels
Reiseziel A-Z
Günstigste
Hotel-Kategorie
Am besten bewertet
Dauer
The Chedi Muscat
Oman . Muscat . Muscat The Chedi Muscat
 • 7 nachten . . ontbijt
Klantbeoordeling
9.1 / 6
 • 7 nachten . . ontbijt
Al Bustan Palace
Oman . Muscat . Muscat Al Bustan Palace
 • 7 nachten . . ontbijt
Klantbeoordeling
8.7 / 6
 • 7 nachten . . ontbijt
Onze persoonlijke vakantieadviseurs beantwoorden graag al uw vragen over boekingsaanvragen

0049 (0)211 5427 4198
van maandag t/m vrijdag08:00 – 22:00 uur
zaterdag, zondag10:00 – 18:00 uur
Desert Nights Camp
Oman . Muscat . Desert Wahiba Desert Nights Camp
 • 7 nachten . . halfpension
Klantbeoordeling
8.6 / 6
Hotel Crowne PlazaMuscat
Oman . Muscat . Muscat Hotel Crowne PlazaMuscat
 • 7 nachten . . ontbijt
Klantbeoordeling
8.2 / 6
Hotel Jumeirah Muscat Bay
Oman . Muscat . Muscat Hotel Jumeirah Muscat Bay
 • 7 nachten . . ontbijt
Hotel Shangri-La Al HusnResort & Spa
Oman . Muscat . Muscat Hotel Shangri-La Al HusnResort & Spa
 • 7 nachten . . ontbijt
Kempinski Hotel Muscat
Oman . Muscat . Muscat Kempinski Hotel Muscat
 • 7 nachten . . ontbijt
Shangri-La Al Bandar
Oman . Muscat . Muscat Shangri-La Al Bandar
 • 7 nachten . . ontbijt
Hotel W Muscat
Oman . Muscat . Muscat Hotel W Muscat
 • 7 nachten . . ontbijt

Doelgebieden Oman

Ga op ontdekkingsreis in Oman en spendeer een vakantie in Muscat / Masqat. Vind de voordelige aanbiedingen hier online bij alltours

Type vakantie
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
43 beoordelingen (77 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.85