Vakantie Indonesië

Vakantie in Indonesië - Verken diepe wouden en brede stranden

Indonesië is een eilandstaat die zich uitstrekt van de Indische Oceaan tot de Grote Oceaan en van aan de Filipijnen tot in de omgeving van Australië. Zo'n 6000 eilanden van deze Zuidoost-Aziatische Republiek zijn bewoond. Een van de grootste is het veelzijdige eiland Sumatra. De grillige westkust bestaat uit verschillende bergketens en hoge toppen, terwijl zich aan de vlakke oostkust wondermooie zandstranden uitstrekken. In het binnenland vindt u de indrukwekkende fauna en flora van het tropische regenwoud. Een populaire bestemming is het Maninjaumeer. Dit kratermeer in het midden van de bergen is een van de mooiste bezienswaardigheden van Sumatra en is een hoogtepunt tijdens uw vakantie in Indonesië. Surfers en duikers zullen zich in het paradijs wanen op de witte stranden van het direct voor de kust gelegen eiland Siberut. Een ander hoogtepunt tijdens uw vakantie in Indonesië is het eiland Java. Naast de hoofdstad Jakarta bevinden er zich nog enkele andere steden op dit eiland. In de enorme metropool Jakarta kunt u in de oude stad goed bewaarde koloniale gebouwen bewonderen en in de talrijke musea zoals het Nationaal Museum van Indonesië meer te weten komen over de geschiedenis van het land. Voor afwisseling en plezier kunt u terecht in het grote attractiepark Taman Impian Jaya Ancol of het themapark Taman Mini Indonesia Indah. Hier kunt u tijdens uw vakantie in Indonesië met de hele familie het volledige land in miniatuurformaat ontdekken.

Ontdek het fabelachtig veelzijdige Indonesië

Verlaat de grote steden en ontdek op Java de typische natuur van het eiland alsook heel wat tempelsites. Een van de grootste en bekendste is Borobudur. Ga tijdens uw vakantie in Indonesië op een spannende ontdekkingstocht in deze boeddhistische tempel die dateert uit de 8ste eeuw. Tijdens een vijf kilometer lange tocht ontdekt u aan de hand van galerijen het leven en de werken van Siddharta Gautama, Boeddha's echte naam. Het meest bekende eiland en een populaire bestemming voor pakketreizen is Bali. Hier gaan de Indonesische natuur en cultuur op een unieke manier hand in hand. Op het grootste eiland vindt u een van de mooiste stranden ter wereld. In Ubud, het culturele centrum van Bali, kunt u op de markt terecht voor heel wat bijzondere kunstwerken. Tijdens een rit door het binnenland ontdekt u heel wat boeddhistische tempels zoals Pura Besakih, ook wel bekend als de Moedertempel. Maak tijdens uw vakantie in Indonesië een bijzondere uitstap naar het kleine eiland Nusa Lembogan dat zich voor de kust van Bali bevindt. Het staat bekend als rustplaats voor reizigers. Ontspan op het witte zand van Mushroom Bay Beach of maak een duik in het water en bewonder het koraalrif. Boek uw droomvakantie in Indonesië nu bijzonder voordelig bij alltours!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Doelgebieden Indonesië

Bali

Boek uw vakantie in Bali nu snel en eenvoudig bij alltours! Op eiland in de Indische oceaan geniet u van een adembenemende diversiteit.

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
17 beoordelingen (74 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.7