Hotels V. A. Emiraten

Geniet met alltours van het beste comfort in het Oosten
V. A. Emiraten

De Verenigde Arabische Emiraten zijn een land dat zich op de grens bevindt tussen het Oosten en het Westen. In schilderachtige dorpen en oosterse medina's ontdekt u de traditionele kant van deze federatie van zeven emiraten. In contrast hiermee staan gigantische metropolen zoals Abu Dhabi en Dubai, waar het moderne leven al lang zijn weg gevonden heeft. In Dubai, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, staan wolkenkrabbers zij aan zij met traditionele moskeeën. Ook sommige hotels bevinden zich in wolkenkrabbers terwijl andere accommodaties indruk weten te maken met hun traditionele architectuur. In steden in de Verenigde Arabische Emiraten zoals Abu Dhabi en Dubai kunnen families met kinderen probleemloos terecht in kindvriendelijke hotels met familiekamers en suites die heel wat ruimte bieden voor elk familielid. Tijdens uw verblijf in een hotel in de Verenigde Arabische Emiraten geniet u van een service van topniveau. Vaak kunt u zelfs gebruikmaken van een butler service, dus zelfs de meest veeleisende klanten zullen hier niets tekortkomen. De vijfsterrenhotels beschikken over enorme, prachtige zwembaden met een rechtstreeks uitzicht op de metropool en in de strandhotels geniet u van een fenomenaal uitzicht op de zee.

Ontdek de woestijn vanuit uw hotel in de Verenigde Arabische Emiraten

De sprookjesachtige sfeer in de VAE, zoals de Verenigde Arabische Emiraten ook wel worden afgekort, zult u ten volle ervaren wanneer u gaat duiken, surfen of deelneemt aan een woestijnsafari. Bovendien verblijft u in hotels die vaak over een eigen privéstrand beschikken. Voor een onvergetelijke ervaring kunt ervoor kiezen om op uiterst traditionele wijze in open lucht te overnachten in de woestijn. Uiteraard vindt u in de woestijn ook hotels waar u kunt genieten van het beste comfort en een uitstekende service. Eén ding hebben alle hotels in de Verenigde Arabische Emiraten gemeen: u geniet er van een royaal comfort en van een sfeer uit Duizend-en-een-nacht. Na een actieve dag kunt u ontspannen in de spa- en wellnessvoorzieningen en genieten van traditionele baden of massages met aromatische oliën. Ook op culinair vlak geniet u in de hotels van een gevarieerd aanbod. U kunt er niet alleen proeven van de voortreffelijke oosterse keuken maar ook van heerlijke internationale gerechten. Heel wat van de hotelrestaurants zijn van zo'n hoge kwaliteit dat ze vaak zelfs over een Michelinster beschikken. Dit mag u niet missen tijdens uw vakantie! Geniet van de veelzijdigheid en boek uw hotel in de Verenigde Arabische Emiraten nu bijzonder voordelig bij alltours!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Doelgebieden V. A. Emiraten

Geniet van het voordelige hotelaanbod bij alltours en verblijf ongelooflijk voordelig in een hotel in Dubai. Ontdek hier alle fantastische aanbiedingen!

Type vakantie
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
0 beoordelingen (0 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
0