Vakantie Lefkas

Genieten van de zon op de mooiste stranden van Lefkas

Het eiland Lefkas bevindt zich in de Ionische Zee, ten westen van het Griekse vasteland. Het eiland wordt ook Lefkada genoemd en valt op dankzij de weelderige natuur, de wondermooie stranden en de heerlijke rust – want grote drommen toeristen zult u niet aantreffen tijdens uw vakantie op Lefkas. Lefkas is zo'n 30 kilometer lang en 15 kilometer breed, dus u kunt tijdens uw vakantie het eiland in al zijn facetten ontdekken, ongeacht of uw hotel op Lefkas zich in het noorden, het zuiden, het westen of het oosten bevindt. U bereikt uw vakantiebestemming op Lefkas via een brug die het Griekse vasteland met het eiland verbindt. Van hieruit moet u nog maar zo'n 20 minuutjes rijden met de wagen voor u een van de mooiste stranden van het eiland bereikt: Milos Beach. Dit fijnzandige strand bevindt zich in de buurt van het plaatsje Agios Nikitas en is dankzij de gevarieerde onderwaterwereld ook een populaire bestemming bij duikers en snorkelaars. Nog een pluspunt: het is altijd erg rustig op dit strand aangezien het uitsluitend te voet kan worden bereikt. De stranden in Vasiliki, in het zuiden van het eiland, zijn daarentegen voortreffelijk om te surfen en te kiten. Op het strand van Porto Katsiki en op Egremni Beach geniet u dan weer van een adembenemend mooie omgeving. Het eerste wordt omgeven door imposante steile kliffen en op tweede waant u zich dankzij het witte zand en het azuurblauwe water bijna op de Caraïben.

Wandelen doorheen authentieke bergdorpjes tijdens uw vakantie op Lefkas

Op het eiland Lefkas is er aan groen geen gebrek. Dit heeft dit mediterrane eiland te danken aan het warme klimaat en de neerslag die er tijdens de zomer af en toe valt. Dichte bossen en olijfgaarden gedijen daarom bijzonder goed op Lefkas. Bovendien genieten actieve reizigers tijdens een vakantie op Lefkas ook van allerhande uitstekende mogelijkheden. De kerken en kloosters op het eiland zijn mooie bestemmingen voor een uitstap en ze bevinden zich vaak in de slaperige bergdorpjes van Lefkas. Vooral het door een prachtige tuin omgeven klooster Faneromenis is een bezoekje waard. Andere aanraders zijn een uitstap naar de zeegrotten van Papanikolis, naar de in een bos gelegen wilde watervallen van Akoni of – voor geoefende wandelaars – naar de 1158 meter hoge top van de berg Stavrota, waar u geniet van een te gek uitzicht over het eiland. Boek uw vakantie op Lefkas nu echt voordelig bij alltours!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Griechenland

Jetzt Ihren Urlaub in Griechenland günstig mit alltours buchen und die Griechischen Inseln entdecken. ☎ Exzellenter Service und ✪ exklusive Hotelangebote!

Weergegevens Griekenland

Doorsnee waarden per maart

17°C ø Temperatuur overdag
15°Cø Watertemperatuur
6stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
25 beoordelingen (78 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.9