Hotels Lefkas

Beleeft een zorgeloze vakantie in de Ionische Zee

Het eiland Lefkas is via een brug verbonden met het Griekse vasteland, wordt tegenwoordig ook Lefkada genoemd en verwelkomt u met prachtige zandstranden en veel groen. De meeste hotels op Lefkas bevinden zich in kleine dorpjes op het eiland en liggen direct aan zee. U vindt ze bijvoorbeeld in Agios Nikitas, Vasiliki of Levkas. Het strand Egremni bij Vasiliki werd al vaak verkozen tot het mooiste van Europa. In Vasiliki kunt u tijdens uw vakantie zowel terecht in familievriendelijke hotels als in hotels die perfect zijn voor een ontspannen vakantie als koppel. Het leuke aan Lefkas is de meestal zwakke branding die ervoor zorgt dat wie er met kinderen verblijft kan genieten van zorgeloos zwemplezier op de vele stranden. Bovendien beschikken de familiehotels op Lefkas over grote zwembaden met aparte kinderbadjes en hier en daar is er zelfs een avontuurlijk waterpark aanwezig. De stranden in de buurt van Vasiliki in het zuiden van het eiland zijn dan weer minder geschikt voor families, maar het is er wel een waar paradijs voor kiters en surfers. Heel wat hotels op Lefkas richten zich op watersporters en u kunt er indien gewenst tijdens uw vakantie dus ook het geschikte materiaal huren. Geniet van de Griekse zon en vind bij alltours uw hotel op Lefkas.

Vanuit uw hotel op Lefkas het landschap van het eiland ontdekken

Ook het binnenland van het eiland trekt heel wat toeristen aan op Lefkas. Geen wonder, want het eiland beschikt over een weelderige vegetatie. Vanuit uw hotel aan het strand bereikt u snel het binnenland van Lefkas want het eiland is slechts 30 kilometer lang en 15 kilometer breed. Perfect dus, om tijdens uw pakketreis zowel te genieten van ontspannen dagen aan zee als van een actieve tijd in de natuur. Wie zin heeft kan in het hotel eenvoudig een huurwagen reserveren en 's morgens vertrekken om ergens te gaan wandelen. Een leuke aanrader hiervoor is de meer dan 1000 meter hoge berg Stavrota, want vanop de top geniet u van een betoverend uitzicht over het eiland en ziet u in de verte de zee. Wanneer u 's avonds moe maar voldaan terugkeert naar uw hotel geniet u er van de hartelijke Griekse gastvrijheid en van de heerlijke gerechten in het hotelrestaurant. In Griekenland geniet u zowel aan het all inclusive-buffet als in het à la carte-restaurant van uw hotel van heerlijke gerechten. Naast olijven en schapenkaas staan er ook vaak lamskoteletten en visgerechten op het menu. Vertrek erg voordelig op vakantie met alltours en boek uw hotel op Lefkas nu tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Griechenland

Sichern Sie sich jetzt mit alltours Ihr ✪ exklusives Hotel in Griechenland zum ❤ kleinen Preis ? ob am Strand oder in den Bergen! ☎ Ausgezeichneter Service!

Weergegevens Griekenland

Doorsnee waarden per maart

17°C ø Temperatuur overdag
15°Cø Watertemperatuur
6stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
1 beoordelingen (100 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
5