Vakantie Formentera

Relaxen aan betoverende stranden

Naast Mallorca, Menorca en Ibiza is Formentera het kleinste van de Balearen, de prachtige Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee. Dit eiland wist heel wat van z'n oorspronkelijke charme te bewaren maar beschikt niet over een luchthaven. U bereikt het eiland per boot vanaf Ibiza. Dit rustige eiland weet te bekoren met ongerepte stranden aan het water van de Middellandse Zee. Aan bijna elk strand vindt u wel een gezellige strandbar waar u tijdens uw vakantie op Formentera terechtkunt voor een hapje en een fris drankje. Een van de meest schilderachtige stranden bevindt zich aan de Cala Saona, een kleine baai die door rotsen wordt omgeven. De zee is er erg rustig en aan de rand van de baai geniet u in kleine grotten van ongestoord zwemplezier. Een van de hoogtepunten tijdens uw vakantie op Formentera is een korte wandeling naar het Playa des Illetes. U waadt door het kniehoge water naar Espalmador, een eiland voor de kust met betoverend mooie, natuurlijke stranden. Op Formentera heerst er het hele jaar door een bijzonder aangenaam klimaat, dus u kunt er tijdens uw verblijf op de Balearen onophoudelijk genieten. Beleef er een ontspannende vakantie met een pakketreis of een individueel verblijf. Rond de dag idyllisch af tijdens uw vakantie op Formentera in een van de restaurants langs de weg naar het hooggelegen Pilar de la Mola. Van hieruit geniet u van een betoverend uitzicht op het azuurblauwe Middellandse Zeewater en op de rest van het eiland. Kom nu alles te weten over de voordelige aanbiedingen bij alltours voor een verblijf op Formentera!

Bezoek de hippiemarkt tijdens uw vakantie op Formentera

Naast wandelwegen met een panoramisch uitzicht, fietspaden en talrijke wateractiviteiten, kunt u tijdens uw vakantie op Formentera ook genieten van een uitgebreid cultureel aanbod. De kunst- en hippiemarkt in El Pilar is een overblijfsel uit de jaren '60, toen heel wat hippies hun heil zochten op de Balearen. U zult hier tijdens uw bezoek worden overdonderd door het kleurrijk allegaartje van kleding, culinaire lekkernijen en ambachtelijk kunstwerk. U kunt het ook wat rustiger aan doen met een wandeling naar de vuurtoren op het eiland, de Cap de Barbariar en La Mola. In San Francisco, de grootste stad van het eiland, kunt u een bezoek brengen aan een interessant heemkundig museum. Ook een bezoekje aan de druipsteengrotten van Xeroni mag u tijdens een verblijf op Formentera zeker niet links laten liggen. Ontdek er een ondergrondse wereld vol betoverende rotsformaties. Een uitstap naar Es Calo, een authentiek vissersdorp met typische houten hutten aan een wondermooie baai, loont ook erg de moeite. Eet er vers gevangen vis op het terras van het restaurant bij de baai en geniet van het prachtige uitzicht op de zee. Boek uw vakantie op Formentera nu bijzonder voordelig bij alltours en kom tot rust onder de Spaanse zon!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Spanien (Balearen)

Mediterranes Flair und spanische Sonne genießen. Buchen Sie jetzt Ihren traumhaften Urlaub auf den Balearen einfach und günstig bei alltours!

Weergegevens Spanje (Balearen)

Doorsnee waarden per maart

17°C ø Temperatuur overdag
14°Cø Watertemperatuur
7stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
36 beoordelingen (74 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.7