All Inclusive Formentera

Stranden zoals in de Caraïben
Formentera
Het Spaanse eiland Formentera is het kleinste eiland van de Balearen en een populaire bestemming voor een strandvakantie. U bereikt deze bestemming met de veerboot vanaf het naburige eiland Ibiza. Wanneer u met alltours all inclusive naar Formentera vertrekt hoeft u zich tijdens uw vakantie om niets zorgen te maken en alleen maar te genieten van de service waarbij alles inbegrepen is. Formentera is een paradijs voor een strandvakantie want het staat bekend om de betoverende stranden en het kristalheldere water. Ontdek tijdens uw strandvakantie de mooiste stranden van het eiland. Bijzonder aantrekkelijk in het noorden zijn het 'Platja de Ses Illetes' en het 'Platja de s'Alga' op Espalmador, een klein eiland dat zich op amper 150 meter voor de kust bevindt en te voet of per boot kan worden bereikt. Aan de zuidelijke kust kunt u heerlijk zwemmen, snorkelen en relaxen op het zes kilometer lange natuurlijk zandstrand 'Platja de Mitjorn. Boek nu bij alltours een comfortabele all inclusive vakantie op Formentera en kijk alvast uit naar ontspannen en rustgevende dagen op stranden als uit een prentenboek.

Met de fiets op ontdekkingstocht tijdens een all inclusive vakantie op Formentera

Uw all inclusive vakantie op Formentera leent zich ook voor een tocht naar de meest oostelijke kaap van het eiland. Hier bevindt zich de vuurtoren 'Far de la Mola'. In het dorp Pilar de la Mola vindt u op de kleurrijke wekelijkse hippiemarkt misschien wel een souvenir of hebbedingetje voor uw buren. Tijdens uw vakantie op Formentera loont het ook de moeite om vanaf het uitkijkpunt 'Es Mirador' te genieten van het uitzicht over het eiland. In Sant Francesc de Formentera, de belangrijkste stad van het eiland, bevinden er zich goede restaurants en mogelijkheden om te shoppen. Er is bijvoorbeeld ook een kunstmarkt. Actieve reizigers kunnen gebruikmaken van de wandel- en fietspaden langs de stranden, de lagunen en in het binnenland en genieten van het landschap dat uit duinen en dennenbossen bestaat. Cultuurliefhebbers kunnen met de veerboot vanuit de haven in La Savina in zo'n 30 minuten de oversteek maken voor een daguitstap naar Ibiza-stad. Maak er een leuke tocht door de kleine straatjes van deze stad die zich op een heuvel bevindt en tot het UNESCO-wereldcultuurerfgoed behoort. Boek uw hotelkamer op Formentera nu voordelig en all inclusive bij alltours en kijk alvast uit naar een fantastisch verblijf op dit vakantie-eiland!
doorlezen

Weergegevens Spanje (Balearen)

Doorsnee waarden per mei

22°C ø Temperatuur overdag
20°Cø Watertemperatuur
10stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Bei alltours finden Sie attraktive Angebote für einen All-inclusive-Balearen-Urlaub. Buchen Sie jetzt und freuen Sie sich auf vier wundervolle Inseln!

Type vakantie
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
10 beoordelingen (70 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.5