Hotels Oman

Strandvakantie in een prachtig resort met privéstrand

Oman is nog steeds een minder bekende maar niettemin fantastische vakantiebestemming op het Arabisch schiereiland. Ditt land in het Nabije Oosten weet te overtuigen met een 1700 kilometer lange kust met talrijke zandstranden waar de hele familie kan genieten van een ontspannen strandvakantie. Wie op zoek is naar een strand met veel goede faciliteiten komt vooral in de kustregio in de omgeving van de hoofdstad Masqat aan zijn trekken. De stranden 'Qurum Beach' en 'Al Jissah Beach' staan er garant voor comfortabel zwemplezier voor groot en klein. Heel wat van de aantrekkelijke hotels in Oman beschikken bovendien over makkelijk te bereiken privéstranden waar u ongestoord tot rust kunt komen. Dankzij andere faciliteiten en services zoals zwembaden en een uitgebreid wellnessaanbod zijn de hotels in Oman een voortreffelijke keuze voor een onbezorgde en comfortabele vakantie. Ontdek nu de topaanbiedingen bij alltours en boek vandaag nog het perfecte hotel in Oman!

Daguitstappen maken vanuit uw hotel in Oman

Oman is niet alleen de perfecte bestemming voor een ontspannen strandvakantie want u kunt er ook de onderwaterwereld uitgebreid gaan verkennen: vanuit de vakantieregio's in Masqat, Salalah en Musandam, waar heel wat van de hotels in Oman zich bevinden, kunnen duikers en snorkelaars boottochten maken naar de spectaculaire en vaak nog ongerepte duikgebieden voor de kust. Naast kleurrijke koraalriffen valt er hier ook een ongelooflijk rijke diversiteit aan vissoorten te ontdekken. Cultuurliefhebbers mogen de kans dan weer niet laten liggen om een uitstap te maken naar de hoofdstad Masqat. Hier kunt u de 'Grote Sultan Qaboes-moskee' bezoeken, een van de grootste islamitische gebedshuizen. Breng in Masqat ook een bezoekje aan de oude commerciële wijk 'Matrah'. Slenter tijdens uw vakantie in Oman door de haven van Masqat, bezoek de traditionele vismarkt en kuier door de steegjes van de soeks, historisch gegroeide marktplaatsen typisch voor de oosterse handelscultuur. Vind voor uw vakantie in Oman voordelige hotels, vluchten en totaalpakketten bij alltours!

doorlezen

Oman Hotel Aanbiedingen

Muscatv.a.108
Shangri-La Barr Al Jissah Resort & Spa – Al Waha
  • 1 nacht, 14.07.2023 tot 15.07.2023
  • 2 persoonskamer superior, ontbijt
Per persoon
v.a. 108 €
Hotel Grand Hyatt Muscat
Hotel Grand Hyatt MuscatOman | Muscat | Muscat
  • 1 nacht, 14.07.2023 tot 15.07.2023
  • 2 persoonskamer, ontbijt
Per persoon
v.a. 142 €
Hotel The Chedi Muscat
Hotel The Chedi MuscatOman | Muscat | Muscat
  • 1 nacht, 14.07.2023 tot 15.07.2023
  • 2 persoonskamer, ontbijt
Per persoon
v.a. 154 €

Doelgebieden Oman

Muscat

Vertrek met alltours naar de Golf van Oman en geniet van een voordelige en ontspannen strandvakantie in een van de voortreffelijke hotels in Muscat!

Per persoon
v.a. 108
Aanbiedingen: 3
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
0 beoordelingen (0 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
0