All Inclusive Indonesië

Vakantie in het paradijs
Indonesië

Indonesië ligt op de grens tussen de Indische en de Grote Oceaan, tussen Australië en het Aziatische vasteland. Dit Zuidoost-Aziatische land bestaat uit meer dan 17.500 paradijselijke vulkaaneilanden waarvan er ongeveer 6.000 zijn bewoond en wacht erop om door u te worden ontdekt. De temperatuur bedraagt er het hele jaar door tussen 25 en 35 graden, terwijl de watertemperatuur schommelt tussen 25 en 28 graden. De betoverende witte zandstranden en het stralend blauwe water vormen de perfecte omgeving voor een ontspannen strandvakantie en uitgebreid surfplezier. U bevindt zich er op een van de mooiste duiklocaties ter wereld, dus ook duikers en snorkelaars komen helemaal aan hun trekken in de kleurrijke onderwaterwereld boordevol diverse soorten. Op de Indonesische eilanden bevinden zich bovendien de grootste regenwouden ter wereld. De dichte jungle van de tropische regenwouden op Sumatra behoort tot het UNESCO-wereldnatuurerfgoed. In de talrijke nationale parken leven er ook bedreigde diersoorten zoals de Sumatraanse orang-oetan. Boek uw all inclusive vakantie in Indonesië nu bij alltours en geniet van de unieke natuur op deze archipel. Wij zorgen ervoor dat u in alle comfort kunt genieten van de beste en meest complete service.

Andere culturen ontdekken tijdens een all inclusive vakantie in Indonesië

Op het eiland Java ligt de Indonesische hoofdstad Jakarta – een bruisende, dichtbevolkte metropool die aanvoelt als een enorm openluchtmuseum vanwege de diverse culturen die een invloed hebben uitgeoefend op de streek. Javaanse, Maleise, Chinese, Arabische, Indische en Europese invloeden lieten er hun sporen achter en zijn verantwoordelijk voor de veelzijdige architectuur, de diverse talen en de rijkelijke keuken. In het historische stadscentrum Kota Tua bevinden er zich bijvoorbeeld heel wat gebouwen uit het Nederlandse koloniale tijdperk. Een hoogtepunt voor cultuurliefhebbers zijn de vele boeddhistische tempels die over de verschillende eilanden zijn verspreid. Op Java vindt u ook Borobudur, de grootste tempelsite ter wereld. Met reliëfs die wel 123 meter lang zijn worden het leven en de werken van Boeddha afgebeeld. Naast Java en Sumatra zijn Bali, Borneo en Lombok de meest bekende Indonesische eilanden. Ongeacht voor welk van de talloze eilanden u kiest – Indonesië is de perfecte bestemming voor iedereen die zin heeft in een ontspannen strandvakantie en het land en zijn inwoners graag wil leren kennen. Boek uw comfortabele all inclusive vakantie in Indonesië makkelijk en voordelig bij alltours!

doorlezen

Top-aanbiedingen Indonesië

Bali Tropic Resort & Spa
Indonesië . Bali . Tanjung Benoa Bali Tropic Resort & Spa
  • 7 nachten . 2 persoonskamer deluxe . all inclusief
Klantbeoordeling
5.3 / 6

Indonesië All Inclusive Aanbiedingen

Bali v.a. 1984
Am besten bewertet
Name des Hotels
Reiseziel A-Z
Günstigste
Hotel-Kategorie
Am besten bewertet
Dauer
Bali Tropic Resort & Spa
Indonesië . Bali . Tanjung Benoa Bali Tropic Resort & Spa
  • 7 nachten . 2 persoonskamer deluxe . all inclusief
Klantbeoordeling
5.3 / 6
  • 7 nachten . 2 persoonskamer deluxe . all inclusief

Doelgebieden Indonesië

Spendeer een ontspannen vakantie onder de wuivende palmbomen op dit Indonesisch eiland. Boek uw all inclusive verblijf op Bali voordelig bij alltours!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
5 beoordelingen (64 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.2