Hotels Scheveningen

Ontspannen in deze gerenommeerde badplaats
Scheveningen

De badplaats Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag en bevindt zich aan de Nederlandse Noordzeekust. Deze populaire vakantiebestemming ligt slechts zo'n zes kilometer ten noorden van het stadscentrum en weet vakantiegangers te bekoren met een lang en breed strand. U kunt er heerlijk zonnebaden, uitgebreid wandelen en ontspannen fietstochtjes maken. Kies voor een van de hotels aan het Scheveningse strand en kuier over de strandboulevard. Wanneer u helemaal tot aan de haven wandelt komt u voorbij het beschermd monument het Kurhaus en het museum 'Beelden aan Zee', een museum in het teken van de beeldhouwkunst. In deze kustplaats bevindt er zich een 381 meter lange pier met een uitkijktoren en een reuzenrad, die een prachtig uitzicht bieden op de stad en de zee. Breng tijdens uw verblijf in Scheveningen ook zeker een bezoekje aan het miniatuurpark 'Madurodam'. Nederland is er in het klein nagebouwd en u kunt er meer dan 300 miniatuurmodellen gaan bewonderen. Boek een van de hotels in Scheveningen nu voordelig bij alltours en kijk alvast uit naar een gevarieerd en interessant verblijf aan zee!

Pure cultuur tijdens uw verblijf in een hotel in Scheveningen

Actieve reizigers die een vakantie doorbrengen in een van de hotels in Scheveningen kunnen er aan watersport doen of via het fietspad langs de kust naar Katwijk, Noordwijk of Zandvoort rijden. Cultuurliefhebbers mogen ook niet vergeten om vanuit hun hotel een uitstap te maken naar Den Haag. Ontdek tijdens uw stadsbezoek het 'Binnenhof', een gebouwencomplex in het centrum van Den Haag waar de Nederlandse regering is gevestigd. Een andere internationaal bekende bezienswaardigheid is het Vredespaleis. Dit in neorenaissancestijl uitgevoerde bakstenen gebouw is de zetel van het Internationale Gerechtshof en er wordt een permanente tentoonstelling georganiseerd over de geschiedenis van de vredesbeweging. Kunstliefhebbers kunnen in het 'Mauritshuis' werken bewonderen van beroemde Nederlandse kunstenaars zoals Rembrandt en Vermeer. In het Escher-museum worden werken tentoongesteld van de beroemde Nederlandse kunstenaar en graficus M.C. Escher. Ontdek wat deze interessante vakantieregio in Nederland allemaal te bieden heeft en boek een van de aantrekkelijke hotels in Scheveningen tegen een bijzonder voordelige prijs bij alltours!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Jetzt mit alltours ✪ exklusive Hotels in den Niederlanden finden – Buchen Sie Ihr Hotel zum Schnäppchenpreis und zahlen Sie ❤ bequem per Rechnung!

Type vakantie
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
0 beoordelingen (0 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
0