All Inclusive Mallorca

Met alltours voordelig naar dit droomeiland

Dit grote eiland van de Balearen staat bekend om zijn fantastische vakantiesfeer te midden van idyllische familiestranden en bruisende party beaches. 's Middags of in de late avond: op Mallorca speelt het leven zich voornamelijk af op de stranden. In het noorden, het zuiden, het oosten en het westen bevinden er zich heel wat grote en kleine stranden met uitgebreide voorzieningen. Mallorca is een zwemparadijs met talloze afgelegen baaien om te zwemmen en te snorkelen of om rustig te zonnebaden en gewoon heerlijk te ontspannen. Heel wat reizigers kiezen dit eiland dan ook uit voor een ontspannen familievakantie. Jonge koppels en vrijgezellen die bij alltours kiezen voor een all inclusive vakantie in Mallorca om er te gaan genieten van de warme zomernachten, ontmoeten elkaar op de stranden tussen Playa de Palma en El Arenal. Hier bevindt zich ook het beroemde Balneario Nr. 6, beter bekend als Ballermann 6 – de plek waaraan Mallorca zijn reputatie als party-eiland dankt. Maar ook in de andere bars en discotheken is de sfeer elke nacht uitstekend.

Geniet van wellness en beleef de natuur tijdens uw all inclusive vakantie op Mallorca

Geniet op Mallorca van het milde klimaat dat van de lente tot in de herfst garant staat voor de perfecte omstandigheden om te zonnebaden en te zwemmen. Het regent er zelden maar aan de kust wordt het overdag ook niet te heet. Maak tijdens uw all inclusive vakantie op Mallorca echter ook kennis met het gevarieerde landschap! In het noorden vormen de ruwe toppen van de Sierra de Tramuntana een schril contrast met de vlakke, zachte stranden. Bergrivieren zoals de beroemde Torrent de Pareis hebben hier indrukwekkende kloven, grotten en rotsspleten uitgesleten in de noordelijke flank van de berg. Verken ook het pittoreske oude centrum van Palma de Mallorca! Geniet van wellness en ontspanning in het groene binnenland en snuif de mediterrane sfeer op tijdens wandelingen langs oude windmolens! Natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het wilde eiland Cabrera en de beroemde grotten in het oosten: een bezoek aan de druipsteengrot van de Coves d'Artà en een tocht op het enorme ondergrondse meer van de Coves del Drac zijn absolute hoogtepunten tijdens uw vakantie in Mallorca. Boek voordelig bij alltours en kijk alvast uit naar uw all inclusive vakantie op Mallorca!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Spanien (Balearen)

Bei alltours finden Sie attraktive Angebote für einen All-inclusive-Balearen-Urlaub. Buchen Sie jetzt und freuen Sie sich auf vier wundervolle Inseln!

Weergegevens Spanje (Balearen)

Doorsnee waarden per maart

17°C ø Temperatuur overdag
14°Cø Watertemperatuur
7stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
96 beoordelingen (86 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
4.3