Vakantie Malia

Zorgeloos ontspannen op het strand

Het zonnige eiland Kreta is terecht een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Griekenland. Wie op zoek is naar een deugddoende strandvakantie maakt helemaal de juiste keuze met een verblijf in Malia. Op het goed vier kilometer lange strand met fijn zand kunt u volop relaxen in de zon en een duik nemen in de verfrissende golven van de azuurblauwe Middellandse Zee. Deze kuststad bevindt zich in een van de oudste toeristische regio's van het eiland en is erg aantrekkelijk vanwege het bijzonder gevarieerde vrijetijdsaanbod. Vooral voor watersporters en voor jonge mensen die houden van wat actie is deze plek een waar paradijs. Ook wie nog moet leren duiken, surfen of zeilen kan tijdens een vakantie in Malia probleemloos terecht in een van de watersportscholen. Na zonsondergang is het heerlijk flaneren in de Dimokratias, de hoofdstraat tussen het centrum en het strand waar zich talrijke cafés en restaurants bevinden. 's Avonds valt er op deze bruisende boulevard heel wat te beleven en het gevarieerde aanbod heeft voor elke vakantiegast wel wat te bieden. Ook op culinair vlak komt u hier niets tekort want u kunt er genieten van Griekse lekkernijen en internationale gerechten.

Vakantie in Malia: ontdek de culturele schatten van Kreta

Ook in het binnenland, ver weg van de drukte aan de kust, kunt u zich prima vermaken. Laat tijdens uw vakantie in Malia dus zeker niet na om het binnenland te gaan verkennen. De mooie dorpen aan de voet van het Selena-gebergte bieden u een inkijk in het traditionele leven op Kreta. In Krasi of Mochos kunt u tijdens uw vakantie bijvoorbeeld door kronkelende straatjes wandelen en op het dorpsplein gaan kennismaken met de traditionele keuken. Maar ook in Malia zelf vallen er heel wat bezienswaardigheden te ontdekken. De culturele hoogtepunten bij uitstek zijn de archeologische site van het Paleis van Malia en de pittoreske kerken daterend uit verschillende eeuwen. Een bijzondere aanrader is een bezoek aan de grot Diktaion Antron, waar de god Zeus zou zijn geboren. U kunt dit bezoek probleemloos inplannen tijdens een daguitstap. Ongeacht of u wilt gaan uitrusten op het strand of op eigen houtje de plaatselijke cultuur wilt gaan ontdekken – boek de vakantie van uw dromen in Malia nu bijzonder voordelig bij alltours!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Kreta

Buchen Sie Urlaub auf Kreta mit alltours und genießen Sie erholsame Tage an den Stränden des Mittelmeeres. ✪ Exklusive Hotels ❤ Zahlung per Rechnung!

Weergegevens Griekenland

Doorsnee waarden per juni

29°C ø Temperatuur overdag
21°Cø Watertemperatuur
12stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
12 beoordelingen (77 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.85