Last Minute Italië

Een weekendje aan het Gardameer
Italië
Italië is een van de meest populaire vakantiebestemmingen aller tijden. Dit is enerzijds te danken aan het afwisselende en wondermooie landschap, aan de perfecte badplaatsen langs de kust en aan de aantrekkelijke steden en anderzijds aan de gastvriendelijkheid en de uitstekende Italiaanse keuken. Wie last minute naar Italië wil vertrekken kan bij alltours bijvoorbeeld grasduinen in het aanbod voor de Noord-Italiaanse meren of de Adriatische Kust. Het Gardameer en het Lago Maggiore bevinden zich niet zo ver van Nederland en zijn erg aantrekkelijk dankzij het heldere water, de indrukwekkende bergen en het zachte klimaat: perfect voor een familievakantie of een spontaan verlengd weekend met z'n tweetjes. De brede zandstranden van de Adriatische Kust bieden al het comfort dat strandgasten zich maar kunnen wensen. U vindt hier een uitgebreid vrijetijdsaanbod, attractieparken en beach clubs. In het bergachtige binnenland kunt u heerlijk wandelen en fietsen. De Smaragdkust van Sardinië is een bijzondere trekpleister voor duikers, die er dankzij het azuurblauwe water en de spectaculaire rotsbaaien terechtkomen in een betoverende onderwaterwereld.

Verrassende steden: last minute reis naar Italië

Een last minute reis naar Italië kan ook worden gecombineerd met een citytrip naar een van de prachtige renaissancesteden in Toscane. Bewonder in Florence de koepel van Brunelleschi op de Dom of wandel over de Ponte Vecchio langs de kleine juwelenwinkeltjes. Ook het 'Plein van de Wonderen', met de Dom, het Baptisterium en de 'scheve toren' van Pisa dateren uit de Renaissance. Een citytrip naar Rome is een absoluut hoogtepunt voor kunst- en cultuurliefhebbers. Deze 'Eeuwige Stad' is bijzonder indrukwekkend dankzij culturele monumenten zoals het Forum Romanum, het Colosseum of de Sixtijnse Kapel. De oude stad van Napels behoort ook tot het wereldcultuurerfgoed en de vlakbij gelegen ruïnes van Pompeii brengen op unieke wijze het dagelijkse leven uit de oudheid weer tot leven. Of boek een last minute vakantie naar Sicilië en sta versteld van steden zoals Palermo en Catania of van de Caribisch aandoende stranden zoals dat van San Vito Lo Capo of Lido Rossello. Boek uw last minute naar Italië bij alltours: hier vindt u aantrekkelijke pakketreizen naar dit veelzijdige land aan de Middellandse Zee!
doorlezen

Doelgebieden Italië

Last minute vakantie in Sicilië: boek bij alltours een voordelig verblijf op dit zonnige eiland, waar de lucht naar sinaasappels en citroenen ruikt!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
6 beoordelingen (70 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.5