Hotels Sicilië

Een zonnige strandvakantie in een Siciliaans strandhotel

Sicilië is het grootste eiland in de Middellandse Zee en bevindt zich net onder de 'punt van de laars' van Italië. Het landschap van dit Italiaanse eiland is erg gevarieerd: de hotels op Sicilië bevinden zich dus niet allemaal aan het strand maar kunnen net zo goed op een wijndomein gelegen zijn of een uitzicht bieden op de Etna. Het leuke hieraan is dat reizigers die in cultuur zijn geïnteresseerd tijdens hun citytrip ook kunnen genieten van zon, zee en strand. Beiden kunnen uitstekend worden gecombineerd in Palermo. De meeste hotels in Palermo bevinden zich in het oude stadscentrum of aan de baai van Palermo. Als u kiest voor een stadshotel verblijft u meestal in bijzonder sfeervolle, gerestaureerde historische gebouwen die dateren uit de periode van de barok. Lido di Mondello wordt beschouwd als het mooiste strand in de buurt van Palermo en doet dankzij het witte zand en het azuurblauwe water denken aan de Caraïben. Met de wagen bevindt het zich op ongeveer een half uurtje rijden van het oude stadscentrum. Ontdek de voordelige aanbiedingen bij alltours en kies uw hotel op Sicilië uit!

Vakantie met een panoramisch uitzicht op de Etna

Ook in de vele andere badplaatsen op het eiland kunt u terecht in Siciliaanse hotels met een groot zwembad, zonneterrassen en het beste comfort. Enkele van de bekendste zijn San Vito lo Capo, Taormina, Cefaly en Le Capannine. Sicilië beschikt over meer dan 1000 kilometer kust – u vindt er dus moeiteloos uw eigen stukje droomstrand. Naast de stranden is toch vooral de Etna de trekpleister die heel wat reizigers naar Sicilië lokt. Deze vulkaan bevindt zich in het oosten van het eiland. Vanuit de aan zee gelegen vakantieoorden Taorina en Catania bereikt u de uitlopers van de Etna in een half uurtje met de wagen. De Etna is met een hoogte van meer dan 3000 meter de hoogste vulkaan van Europa – en wie wil kan in Sicilië kiezen voor een hotel met uitzicht op dit natuurfenomeen. Ondanks de zomerse temperaturen aan de voet blijft de top meestal met sneeuw bedekt. Maak uw vakantie in Sicilië compleet en geniet 's ochtends vanuit uw hotelkamer van dit prachtig uitzicht. Boek uw hotel in Sicilië nu bijzonder voordelig bij alltours – ongeacht of u alleen reist, met z'n tweeën of met kinderen!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Italien

Finden Sie hier die günstigsten Hotels in Italien. Buchen Sie Ihr individuelles Wunschhotel jetzt mit alltours! ☎ Ausgezeichneter Service ✪ Exklusive Angebote!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
4 beoordelingen (75 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.75