All Inclusive Sicilië

Beleef de Zuid-Italiaanse zon

Sicilië wordt niet voor niets door heel wat reizigers beschouwd als een echte droombestemming want het is een van de meest veelzijdige eilanden die er zijn. Het is het grootste eiland in de Middellandse Zee en weet bezoekers te betoveren met adembenemende natuurlandschappen en een indrukwekkende culturele geschiedenis die haar gelijke niet kent. U treft er zowel invloeden aan uit de Griekse oudheid, het Romeinse Rijk en de moderne tijd. Dankzij het Siciliaanse klimaat komen ook zonliefhebbers helemaal aan hun trekken. Tijdens de zomermaanden geniet u er tot wel elf uren zonneschijn per dag en bereiken de temperaturen er tot 30 graden. Met een aangename temperatuur van 25 graden zijn de lente en de herfst de perfecte seizoenen voor wie het zo warm niet hoeft te zijn. Zwemliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de betoverende stranden gelegen te midden van een indrukwekkend kustlandschap of nabij idyllische havensteden. Het is ook een erg aantrekkelijke bestemming voor cultuurliefhebbers want in de Siciliaanse steden vallen er heel wat fascinerende verhalen te ontdekken. Kijk alvast uit naar een gevarieerde vakantie aan de Middellandse Zee. Bij alltours vindt u het geschikte aanbod voor uw all inclusive vakantie in Sicilië!

Idyllische stranden en indrukwekkende vulkanen – niets dan afwisseling tijdens een all inclusive verblijf op Sicilië

Tijdens een bezoek aan Taormina beleeft u gegarandeerd alles wat Sicilië te bieden heeft: pittoreske stranden, verheven cultuur en indrukwekkende landschappen. Deze kleine stad aan de oostkust van Sicilië is dankzij haar unieke ligging en bewogen geschiedenis een van de meest populaire bestemmingen op het eiland. Tweehonderd meter boven de zeespiegel, op de top van de Monte Tauro, bevindt zich het historische stadscentrum van waaruit u zich met de kabelbaan over de daken van Taormina heen rechtstreeks naar de zwembaai kunt laten brengen. Daar kunt u de alledaagse stress helemaal van u af laten glijden en helemaal tot rust komen op het strand of het kleine eiland Isola Bella gaan verkennen. Dankzij een zandbank kunt u het zelfs te voet bereiken en u treft er zeldzame dier- en plantensoorten aan. Voor wie het er tijdens de vakantie wat actiever aan toe mag gaan kan op de Etna – de hoogste vulkaan van Europa – spannende wandelingen maken en onvergetelijke panorama's ontdekken. Wie houdt van bewegen kan op Sicilië echter ook minder ambitieuze tochten maken om de natuur uitgebreid te ontdekken. Hoe u uw verblijf ook doorbrengt – dankzij het all inclusive aanbod op Sicilië bij alltours geniet u steeds van een voortreffelijke en complete dienstverlening.

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Italien

Italien All Inclusive: Sonne, eine reiche Kultur & wunderbare Natur erleben. Buchen Sie mit alltours preisgünstig! ✪ Exklusive Hotels ❤ Zahlung per Rechnung!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
0 beoordelingen (0 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
0