Hotels Hongarije

Genieten van een ontspannen tijd te midden van de prachtige natuur
Hongarije

Hongarije is een Centraal-Europese binnenstaat die onder meer aan Oostenrijk en Kroatië grenst. Een groot deel van het land ligt in de Pannonische vlakte, een enorme vlakte die grote gebieden van Hongarije bestrijkt. Het meest opmerkelijk is de wereldberoemde Poesta, het unieke steppelandschap in het zuiden van Hongarije. Hier worden de hotels in Hongarije omgeven door de eindeloze vlakte en vormen ze de perfecte locatie om het hoofd helemaal leeg te maken en compleet tot rust te komen. Tijdens een verblijf in een van de hotels aan het Balatonmeer geniet u van een totaal ander landschap. Heel wat van de Hongaarse hotels aan het Balatonmeer zijn erg aantrekkelijk vanwege de goede all inclusive service en de privéstranden die uitstekend geschikt zijn voor een strandvakantie. Families beleven een onbezorgde tijd in de hotels aan het Balatonmeer want ze genieten er van een gevarieerd vrijetijdsaanbod en vaak is er een uitstekende kinderopvang aanwezig. Als u uw hond wilt meenemen op vakantie kunt u aan dit meer ook terecht in heel wat accommodaties die zijn afgestemd op de behoeften van reizigers die hun huisdier meenemen. Vertrek met alltours naar Hongarije en beleef een onvergetelijke vakantie.

Check in in uw hotel in de Hongaarse hoofdstad Boedapest

Hongarije staat al net zo bekend om zijn warmwaterbronnen als om zijn betoverende landschap. In het comitaat Vas kunt u in een van de vele vier- en vijfsterrenhotels een deugddoende wellnessvakantie doorbrengen. Uw hotel in Hongarije biedt diverse mogelijkheden en voorzieningen om de alledaagse stress van u af te laten glijden. Vanaf de Oostenrijkse grens tot aan het Balatonmeer strekken de vele kuuroorden in West-Hongarije zich uit doorheen het comitaat. In plaatsen zoals Sárvár treft u luxueuze wellnesshotels en vulkanische warmwaterbronnen aan, waaraan een heilzame werking wordt toegeschreven. Tijdens een verblijf in een stadshotel in Hongarije kunt u dan weer genieten van stedelijke flair en culturele diversiteit. De hoofdstad Boedapest is een populaire bestemming en u vindt er de meest uiteenlopende accommodaties die helemaal aan uw wensen zullen weten te voldoen. Eenvoudige of bijzonder elegante stadshotels staan garant voor het beste comfort tijdens uw boeiend verblijf in deze culturele stad. Vooral de vijfsterrenhotels in Boedapest zijn een betoverende oase van rust en vormen een perfect contrast met de drukke bedrijvigheid in de stad. Boek het hotel in Hongarije dat helemaal bij u past nu voordelig bij alltours en beleef uw vakantie helemaal zoals u het zelf wilt!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Doelgebieden Hongarije

Beleef nu ook deze fascinerende metropool aan de Donau en boek een van de hotels in Boedapest nu bijzonder voordelig bij alltours

Type vakantie
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
2 beoordelingen (50 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
2.5