Hotels Praag

Overnacht vlakbij de mooiste bezienswaardigheden

Praag is de hoofdstad van Tsjechië en weet al jarenlang bezoekers uit alle uithoeken van de wereld te bekoren. Deze stad is zo uniek vanwege de gotische en barokke gebouwen en haar ligging direct aan de Moldau. Het is zowel voor een korte vakantie als voor een langer verblijf een uitstekende bestemming. U geniet in Praag dan ook van een uitgebreid aanbod aan hotels. U vindt er voordelige accommodaties in alle categorieën maar ook luxehotels van topniveau. Wie graag in het midden van het bruisende centrum verblijft kiest best voor een hotel in de binnenstad van Praag. Wie eerder op zoek is naar rust vindt het perfecte hotel in Praag dan weer in het talrijke aanbod aan logies in de stadsrand en in de minder drukke stadswijken. De bekende Praagse bezienswaardigheden kunt u vanuit elk hotel in Praag snel bereiken dankzij de goede verkeersinfrastructuur. Bezoek de Praagse Burcht op de Hradčany en de beroemde Karelsbrug of maak een tocht doorheen het historische oude stadscentrum. Vervolgens kunt u in de binnenstad gezellig plaatsnemen in een van de talloze cafés aan de oevers van de Moldau.

Culinaire hoogtepunten beleven vanuit uw hotel in Praag

Praag is in elk seizoen een bezoek waard. U kunt nergens beter terecht voor zoveel muzikale en andere culturele hoogtepunten. Cultuurliefhebbers genieten er van de talrijke musea, concerten van wereldklasse en de bijzonder levendige folklore. Liefhebbers van historische gebouwen kunnen hun hart ophalen aan de architectuur van de hotels. Lekkerbekken zullen in de talrijke restaurants en hotels in Praag dan weer de unieke mix van internationale gastronomie en de Oud-Boheemse keuken te waarderen. Smul van de Praagse lekkernijen en geniet van de indrukwekkende Praagse en Tsjechische traditionele wijnen en bieren. In het enorme aanbod aan hotels vindt u voor elk wat wils. Ook gasten die hun hond mee op reis nemen zijn welkom in de hotels. U vindt er mooie logies voor elke behoefte en ook families met kinderen komen er niets tekort. Met een huurwagen bereikt u vanuit uw vijfsterrenhotel snel allerlei recreatiemogelijkheden zoals de Zoo van Praag, het Speelgoedmuseum of het waterpark van Praag. Geniet nu van de spotprijzen en boek uw hotel in Praag ongelooflijk voordelig bij alltours!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Tschechien

Profitieren Sie von der großen Auswahl bei alltours und nächtigen Sie in den schönsten Hotels in Tschechien! Buchen Sie jetzt Ihr Hotel zum kleinen Preis!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
2 beoordelingen (70 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.5