Hotels Lloret de Mar

Vakantiepret onder de Spaanse zon

De kleine kuststad Lloret de Mar aan de Costa Brava is een van de meest bekende en populaire vakantiebestemmingen aan de noordoostelijke kust van Spanje en daar zijn heel wat goede redenen voor: Lloret de Mar is erg aantrekkelijk vanwege het lange zandstrand, de zonnige temperaturen en het bruisende nachtleven. Reis erheen via de dichtbijgelegen luchthaven van Girona of Barcelona en kijk alvast uit naar een voordelige vakantie met alltours in een van de comfortabele hotels in Lloret de Mar! Zwemfanaten genieten overdag op het strand of spenderen een heerlijk dagje in de zon bij de grote zwembaden in een van de vele hotels in Lloret de Mar. Zodra de zon is ondergegaan ontwaakt het bruisende nachtleven in deze kuststad. In de talrijke bars en discotheken kunt u tot laat in de nacht genieten van lekkere cocktails en goede muziek. Kijk alvast uit naar uw vakantie in Spanje en vind nu bij alltours de voordelige koopjes in het ruime aanbod aan hotels in Lloret de Mar!

Een met de natuur in de omgeving van uw hotel in Lloret de Mar

Lloret de Mar is een levendige vakantiebestemming maar ook natuurliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar rust komen hier helemaal aan hun trekken. De vele kleine baaien in de omgeving van Lloret de Mar bieden de kans om ontspannen te zonnebaden in een mooie rustige omgeving. Deze oases van rust laten zich het makkelijkst per fiets ontdekken. De comfortabele hotels in Lloret de Mar zijn ook een centraal gelegen uitvalsbasis voor het maken van uitgebreide wandeltochten. In de buurt van deze vakantiebestemming strekt zich het ruige kustgebergte 'Massis de Cadiretes' uit. Beklim er de hoogste top, de 'Puig de les Cadiretes', die zo'n 500 meter hoog is en waar zich een uitzichtplatform bevindt dat een fantastisch panorama biedt op het kustgebergte en de zich ervoor uitstrekkende Middellandse Zee. Vooral tijdens de milde lentemaanden zijn de omstandigheden perfect voor een wandelvakantie, want de bloeiende natuur aan de Costa Brava is dan op z'n mooist. Grasduin nu bij alltours doorheen het aanbod aan voordelige hotels in Lloret de Mar en boek de perfecte vakantie onder de Spaanse zon!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Costa Brava

Machen Sie sich schon jetzt Gedanken über Ihren nächsten Urlaub und buchen Sie mit alltours Ihr Hotel an der Costa Brava. Spanien erwartet Sie!

Weergegevens Spanje (Vasteland)

Doorsnee waarden per juni

27°C ø Temperatuur overdag
18°Cø Watertemperatuur
11stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
0 beoordelingen (0 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
0