Hotels Figueretas

Ontdek het beroemde nachtleven op Ibiza

Figueretas is een voorstad van Ibiza-stad en ligt aan de zuidoostelijke kust van Ibiza. Ibiza is het derde grootste eiland van de Balearen en behoort tot Spanje. Aangezien Figueretas niet direct in het centrum van de bruisende metropool ligt, kunt u tijdens een verblijf in een hotel in Figueretas kiezen voor een vakantie waarbij u uitgebreid proeft van de clubs en de feestcultuur, maar ook voor een vakantie met veel rust en ontspanning. Heel wat hotels bevinden zich direct aan de met palmbomen omgeven promenade. Het heldere, brede zandstrand is onderverdeeld in verschillende delen en u geniet er van een betoverend uitzicht op de blauwe zee. Vanuit de hotels in Figueretas kunt u het historische stadscentrum van Ibiza met haar talrijke bezienswaardigheden in slechts 15 minuten te voet bereiken. Net zo dichtbij bevindt zich de beroemde vakantiebestemming Playa d'en Bossa, bekend vanwege de clubs en party's. Maar ook in uw hotel kunt u onvergetelijke avonden beleven aan de exclusieve bar en van spectaculaire cocktails genieten. In de discotheek van het hotel beleeft u een onvergetelijke tijd dankzij optredens van bekende lokale en vaak ook wereldvermaarde dj's. Maar de exclusieve luxehotels in Figueretas hebben nog meer te bieden. Vanop de grote dakterrassen geniet u van een prachtig uitzicht op het eiland en de Middellandse Zee.

Ontspannen in een familiale sfeer in uw hotel in Figueretas

Het gaat er wat rustiger aan toe in de hotels in Figueretas die niet direct aan de promenade gelegen zijn maar zich in de heuvels bevinden. Hier ontdekt u de familiale en eerder klassieke zijde van Figueretas. Naast standaardkamers kunt u hier ook verblijven in appartementen voor twee tot drie personen met een eigen keuken. Zo kunt u tijdens uw vakantie makkelijk zelf zorgen voor het eten. Naast wifi in het hele hotel zijn een receptie die 24 uur per dag wordt bemand en een privé-parkeerplaats ook vaak inbegrepen in de service. Net zoals in de strandhotels geniet u hier bovendien van grote zwembaden waarin u heerlijk verkoeling kunt zoeken. In uw hotel kunt u eenvoudig een huurwagen reserveren en kennismaken met het land en de inwoners. Avonturiers kunnen ook een motorfiets huren. Heel wat hotels bieden bovendien compleet georganiseerde excursies aan in de omgeving, zoals naar het naburige eiland Formentera. In de charmante kleine hotels in Figueretas geniet u van een vakantie vol zon en strandpret. Ontdek Ibiza zoals u het zelf wilt en boek uw hotel in Figueretas nu ongelooflijk voordelig bij alltours!

doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Ibiza

Die schönsten Hotels auf Ibiza ganz nach Ihrem Geschmack finden Sie bei alltours. Jetzt zum kleinen Preis buchen! ✪ Exklusive Angebote ☎ Top-Service!

Weergegevens Spanje (Balearen)

Doorsnee waarden per maart

17°C ø Temperatuur overdag
14°Cø Watertemperatuur
7stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
0 beoordelingen (0 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
0