Hotels Rhodos-stad

Cultuurvakantie met heel wat ontspanningsmogelijkheden
Rhodos-stad

Rhodos is een van de grootste Griekse eilanden en ligt in het zuidoosten van de Egeïsche Zee. De hoofdstad Rhodos-stad bevindt zich in het noordelijke puntje van het eiland en telt heel wat historische gebouwen en interessante musea. Veel hotels in Rhodos-stad zijn erg gunstig gelegen, vlakbij het historische stadscentrum dat tot het UNESCO-wereldcultuurerfgoed behoort. U kunt er echte cultuurschatten ontdekken. Maar ook heel wat hotels bevinden zich vlakbij het zacht hellende strand, zodat u tussen het bezoeken van de vele leuke bezienswaardigheden door perfect kunt genieten van een strandvakantie. Wenst u wat meer luxe tijdens uw vakantie, verblijf dan in een van de vier- of zelfs vijfsterrenhotels en geniet er van de voortreffelijke service en het comfort van een permanent bemande receptie. Geeft u eerder de voorkeur aan gezelligheid, kies dan voor een klein, door de eigenaar uitgebaat hotel in Rhodos-stad. In de grote, gerenommeerde hotels geniet u van groots opgezette zwembaden, maar ook de kleine hotels weten te charmeren met een zwembad op het dakterras en een fantastisch uitzicht over de stad.

Een verblijf te midden van stranden en middeleeuwse bezienswaardigheden

Tijdens uw vakantie in een hotel in Rhodos-stad geniet u van een bijzonder comfortabel verblijf. U geniet in de ruime kamers en suites van voorzieningen zoals gratis wifi en grote kingsize bedden. Wanneer u met de hele familie op reis gaat kunt u op eenvoudig verzoek uiteraard beschikken over kinderbedden voor de kleintjes, terwijl de grotere kids in een apart gedeelte van de familiekamer kunnen slapen. Een groot balkon met zicht op de stad, de haven of de zee zorgt voor een ultiem gevoel van luxe en comfort. Maak tijdens uw vakantie in Rhodos-stad zeker een romantische wandeling door de straatjes van het middeleeuwse, historische stadscentrum, een van de best bewaarde ter wereld! Bezoek er de beroemde Ridderstraat, het Grootmeesterspaleis en de moskee van Suleiman. Maak ook van de mogelijkheid gebruik om rechtstreeks in het hotel een auto te huren om bijvoorbeeld afgelegen baaien te bezoeken en er te gaan zwemmen. Houdt u van wat meer actie, huur dan in uw hotel gewoon een fiets en ga op uw eigen ritme de streek verkennen. Boek uw hotel in Rhodos-stad nu erg eenvoudig en echt voordelig bij alltours!

doorlezen

Weergegevens Griekenland

Doorsnee waarden per juli

30°C ø Temperatuur overdag
23°Cø Watertemperatuur
12stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Exklusive Hotels auf Rhodos finden und Ihr Hotel zum Schnäppchenpreis buchen! Nur bei alltours ☎ ausgezeichneter Service ❤ Zahlung per Rechnung!

Type vakantie
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
2 beoordelingen (100 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
5