All Inclusive Dubai

Geniet van zon, strand en pure luxe

Tijdens een all inclusive vakantie in Dubai verblijft u in het noordoosten van de Verenigde Arabische Emiraten, onmiddellijk aan de Perzische Golf. Dankzij de ligging direct aan de zee en aan de heerlijke stranden met fijn zand is Dubai de perfecte bestemming voor een all inclusive strandvakantie. In de exclusieve strandclubs op 'Palm Jumeirah' genieten strandfanaten van de zon, de zee en de blauwe lucht, maar ook van een luxueus verwenprogramma met talrijke voorzieningen. Actieve reizigers kunnen in Dubai gebruikmaken van het ruime aanbod aan watersportmogelijkheden. Erg bijzonder is daarbij het uitsluitend voor kitesurfers bestemde 'Kite Beach', terwijl joggers helemaal aan hun trekken komen op het gedempte groene looppad langs de 'Jumeirah Corniche', direct achter het strand. Cultuurliefhebbers zullen tijdens hun vakantie bij alltours genieten van de 'Dubai Opera'. In dit in downtown gelegen architecturale meesterwerk in de vorm van een futuristische dhow kunt u artistiek hoogstaande voorstellingen bijwonen en wereldsterren aan het werk zien.

All inclusive in Dubai unieke fenomenen van wereldformaat ontdekken

Dubai is de stad van de wolkenkrabbers. De hoogste is de 828 meter hoge 'Burj Kalifa'. Dit is het hoogste gebouw ter wereld en het is bijzonder aantrekkelijk vanwege het open dakterras met een uitzichtplatform van waarop u geniet van een adembenemend panorama. Tijdens uw vakantie in Dubai kunt u echter ook bezienswaardigheden uit vervlogen tijden ontdekken. Zoals de 'Dubai Creek' met de oude dhows en de oosterse kruidenmarkt of de blinkende goudmarkt in downtown Dubai. Bovendien is deze metropool een paradijs om te shoppen, met talrijke en soms gigantische shoppingcenters waar u alles aantreft wat uw hart begeert. U beleeft een erg bijzondere ervaring tijdens uw all inclusie vakantie in Dubai wanneer u een bezoek brengt aan het spectaculaire 'Dubai Aquarium', dat grenst aan de 'Dubai Mall'. Deze fascinerende onderwaterwereld strekt zich uit over drie verdiepingen en biedt een thuis aan meer dan 30.000 dieren. Door de panoramische ramen en dankzij een bijna 50 meter lange glazen tunnel geniet u van een unieke blik op al dat moois. Beleef deze fascinerende stad en boek uw all inclusive vakantie in Dubai nu makkelijk en voordelig bij alltours!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

V. A. Emirate

Zwischen traditionellem Leben in den Wüstenoasen und glitzernden Städten: Buchen Sie mit alltours all-inclusive in den Vereinigten Arabischen Emiraten!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
7 beoordelingen (77 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.85