All Inclusive Verenigde Arabische Emiraten

Wolkenkrabbers en woestijnen
Verenigde Arabische Emiraten
De Verenigde Arabische Emiraten aan de Perzische Golf worden gevormd door zeven Emiraten – Abu Dhabi, Adschman, Dubai, Fujairah, Ra's Al Khaimah, Schardjah en Umm al-Qaiwain. De legendarische steden Abu Dhabi en Dubai zijn bijzonder populaire bestemmingen voor een all inclusive vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten. Maar ook daarnaast heeft dit overwegend uit woestijn bestaande land in het oosten van het Arabisch Schiereiland heel wat te bieden voor een vakantie. Een tocht doorheen de zandwoestijn is bijvoorbeeld een unieke ervaring. Wanneer u all inclusive in de Verenigde Arabische Emiraten verblijft heeft u de kans om deel te nemen aan een woestijnsafari met een Jeep. Motorsportliefhebbers die zijn gebeten door de woestijnmicrobe kunnen bovendien terecht in de Liwa-oase in het zuiden van het land, waar jaarlijks het 'Moreeb Hill Championship' wordt georganiseerd op een zandduin van goed 120 meter hoog. Voor het overige worden er in deze aaneenschakeling van zo'n 50 oases voornamelijk dadels geteeld. Tijdens het tien dagen durende 'Dadelfestival' in juli wordt dit gevierd met allerlei wedstrijden, markten en veilingen. Bezoek deze indrukwekkende bestemming met alltours en boek uw vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten meteen met een all inclusive verzorgingstype.

Een trip naar de steden van de superlatieven: all inclusive naar de Verenigde Arabische Emiraten

Abu Dhabi en Dubai zijn de twee metropolen van de superlatieven en vormen een aantrekkelijke bestemming voor een citytrip. Boek een all inclusive verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten en ontdek Abu Dhabi. Dit is de hoofdstad van de VAE en ze bestaat uit meerdere eilanden en wordt omgeven door water. Het fantastische strand en de brede promenade zijn echte bezienswaardigheden, net zoals het culturele eiland Saadiyat dat de cultuur in Abu Dhabi sterker naar de voorgrond moet doen treden. Of laat u tijdens uw vakantie verwennen in uw all inclusive hotel in Dubai en bewonder de stad: de Burj Khalifa is bijvoorbeeld nog steeds het hoogste gebouw ter wereld. Breng tijdens uw verblijf een bezoek aan een van de uitzichtplatforms en laat uw blik dwalen over de stad, de zee en de woestijn! Wie van shoppen houdt kan niet omheen het Dubai Mall en liefhebbers van groen moeten een bezoekje brengen aan de Miracle Garden Dubai, de grootste bloementuin ter wereld met zo'n 45 miljoen bloemen. Cultuurliefhebbers kunnen over de goudmarkt slenteren, in het museum van het Heritage Village meer te weten komen over het traditionele leven in de woestijn of in het museum van het Diving Village allerlei interessante dingen leren over parelvissen. Boek uw all inclusive vakantie in de Verenigde Arabische Emiraten nu bij alltours en beleef een ongelooflijk fascinerend land!
doorlezen

Doelgebieden Verenigde Arabische Emiraten

Geniet van een ontspannen en zorgeloze vakantie aan de Perzische Golf – boek uw voordelig all inclusive verblijf in Dubai nu veilig bij alltours!

Type vakantie
Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
16 beoordelingen (85 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
4.25