All Inclusive Costa del Sol

Een zonovergoten strandvakantie aan de kust in het zuiden van Spanje
Costa del Sol

Wanneer u kiest voor een all inclusive vakantie aan de Costa del Sol in Andalusië, dan komt u terecht in een van de meest populaire vakantieregio's van Spanje. De naam laat al raden dat het hier gaat om een bijzonder zonovergoten stuk kust. Dankzij het subtropische klimaat en de azuurblauwe zee is de ongeveer 200 kilometer lange Costa del Sol van de lente tot de herfst de perfecte bestemming voor een strandvakantie. De vakantieoorden in deze kuststreek worden door een bergketen in het noorden beschermd tegen frisse winden, zodat u bijna het hele jaar door geniet van aangename temperaturen om heerlijk te relaxen aan het water. De uitgestrekte stranden aan de zonnekust zijn net zo populair bij families als bij watersporters en nachtraven. De aantrekkelijke kuststeden Malaga en Marbella verwelkomen heel wat strandgangers met kinderen. Torremolinos is vanwege de vele bars en discotheken dan weer vooral erg populair bij de jongere feestbeesten. Wie het liefst geniet van een compleet zorgeloze vakantie in Spanje vindt bij alltours heel wat aanbiedingen aan de Costa del Sol met een all inclusive verzorgingstype. Boek meteen uw voordelig hotel voor zonnige dagen aan de Middellandse Zee!

Breng een all inclusive vakantie door aan de Costa del Sol, kuier door Malaga en ontdek de natuur

Combineer uw strandvakantie aan de Costa del Sol met allerlei uitstappen in de omgeving, want deze vakantieregio heeft zowel op cultuurhistorisch als landschappelijk vlak heel wat te bieden. Slenter zeker eens door het schilderachtige oude stadscentrum van Malaga! Wie geïnteresseerd is in cultuur kan het Museo Picasso bezoeken in de geboortestad van deze schilder. Ook zijn geboortehuis is een bezoekje waard. Wie interesse heeft in de oudheid mag zeker het Romeins theater niet links laten liggen. Dit werd in de eerste eeuw na Christus gebouwd onder keizer Augustus en het is een van de meest populaire bezienswaardigheden van de stad. Natuurliefhebbers en wandelfanaten kunnen tijdens hun all inclusive vakantie aan de Costa del Sol bovendien terecht in een van de nationale parken in de omgeving. De 'Montes de Malaga' is erg aantrekkelijk met stijl omhooglopende bergen die vanop de top een prachtig uitzicht bieden op de Costa del Sol. Ook het beschermd natuurreservaat 'El Torcal' is vanwege het miljoenen jaren oude, bizarre kartslandschap een bezoekje waard. Ontdek de prachtige natuur en de historische schatten van Andalusië en boek uw all inclusive vakantie aan de Costa del Sol vandaag nog voordelig bij alltours.

doorlezen

Weergegevens Spanje

Doorsnee waarden per juli

29°C ø Temperatuur overdag
21°Cø Watertemperatuur
12stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Mit alltours buchen Sie Ihren All Inclusive Spanien Urlaub sensationell günstig – ob ☀ Badeurlaub oder Städtetrip. Entdecken Sie ✪ exklusive Hotelangebote!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
5 beoordelingen (68 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
3.4