All Inclusive Spanje

Strandvakantie onder de Spaanse zon

Kilometerslange zandstranden, landschappen vol indrukwekkende natuurpracht of interessante uitstappen naar de Spaanse metropolen: tijdens een all inclusive vakantie in Spanje ontdekt u gegarandeerd uw favoriete bestemming op het Iberisch Schiereiland. Wie houdt van zon en water kan er terecht op de mooiste stranden. Aan de Costa Brava treft u er ongetwijfeld al enkele aan. De Costa Brava bevindt zich aan de noordoostelijke kust van Spanje en wordt ook wel de 'wilde kust' genoemd. Dankzij de ruige kliffen en romantische strandbaaien is het een waar paradijs voor natuurliefhebbers. De Costa Blanca vormt een enorm contrast met de wilde Costa Brava en doet haar naam alle eer aan met brede stranden van wit fijn zand. De vlak aflopende stranden zijn uitstekend geschikt voor een familievakantie met kinderen want de jongsten kunnen er zorgeloos in het water plonzen en zandkastelen bouwen. Het loont ook de moeite om van hieruit een uitstap te maken naar de nabijgelegen havenstad Valencia, die met haar pittoreske oude stad elke cultuurliefhebber weet te bekoren. Ontdek in deze stad de mix van gotische, barokke en moderne invloeden. Bij alltours boekt u uw vakantie tegen een ongelooflijk voordelige prijs en geniet u met een all inclusive verzorgingstype van alle comfort tijdens uw een vakantie in Spanje.

Barcelona en Madrid verkennen tijdens een all inclusive vakantie in Spanje

De Catalaanse hoofdstad Barcelona bevindt zich direct aan de Middellandse Zee en is een aanrader voor reizigers die een strandvakantie met een citytrip willen combineren. Deze stad staat bekend om haar architecturale pareltjes van de hand van de modernistische architect Antoni Gaudí. Bij een tocht door de stad tijdens uw all inclusive verblijf in Spanje zullen ze u meteen opvallen vanwege de bijzondere vormgeving met ronde ramen met gekleurd glas, gebogen vormen en gedetailleerde mosaïekversieringen. Het 'Casa Batllo' is bijvoorbeeld onmiskenbaar van de hand van Gaudí en heeft een kleurrijk dak in de vorm van een getande drakenrug. Bovendien kan iedereen die houdt van shoppen een uitgebreide ontdekkingstocht maken doorheen deze bruisende stad. Een uitstap naar het binnenland loont ook zeker de moeite. Madrid, de Spaanse hoofdstad, weet te bekoren met culturele hoogtepunten zoals de Almudena-kathedraal, talrijke musea zoals het 'Museo del Prado' en een bruisend nachtleven dat blijft doorgaan tot in de vroege uurtjes. Breng uw vakantie door onder de Spaanse zon en boek uw all inclusive vakantie in Spanje nu voordelig bij alltours!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Doelgebieden Spanje

Costa del Sol

Breng uw vakantie door aan de Spaanse zonnekust en boek uw all inclusive hotel aan de Costa del Sol voordelig bij alltours!

Weergegevens Spanje

Doorsnee waarden per maart

18°C ø Temperatuur overdag
14°Cø Watertemperatuur
7stdø Zonuren

Doorsnee waarde in het verloop van het jaar

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
10 beoordelingen (86 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
4.3