Hotels Eifel

Actieve vakantie te midden van uitgedoofde vulkanen

De Eifel is een Duits middelgebergte dat zich bevindt tussen de steden Aken, Trier en Koblenz en gaat voorbij de grens met buurlanden België en Luxemburg over in de Ardennen. Met alltours spendeert u er een vakantie in een indrukwekkend en bijzonder veelzijdig landschap, waarin zich het UNESCO Global Geopark en het beschermde Nationaal Park Eifel bevinden. Natuurliefhebbers genieten hier van uitgedoofde vulkanen, bizarre rotsformaties, enorme beukenbossen, waterrijke rivieren, maarmeren en heidegebieden. De Eifel is een waar paradijs voor actieve reizigers. Deze veelzijdige regio biedt zowel aan wandelaars, fietsers en klimmers een waaier aan mogelijkheden. Maak vanuit uw hotel in de Eifel wandeltochten over de meer dan 313 kilometer lange Eifelsteig, die loopt van Aken tot in Trier. Wandelingen op de bekroonde korte wandelroutes zijn erg leuk voor een daguitstap. Wielertoeristen kunnen tijdens hun vakantie in de Eifel terecht op de langste tot fietspad omgevormde spoorweg van Europa – de Vennbahn-fietsroute die van Aken tot in het Luxemburgse Troisvierges loopt. Voor klimmers is het Eifelgebied in de Landkreis Mayen-Koblenz erg interessant. Hier bevindt zich het grootste vulkanisch klimgebied van Duitsland.

Oude ridderkastelen en ruïnes bezoeken vanuit uw hotel in de Eifel

Niet alleen natuurliefhebbers en actieve reizigers komen helemaal aan hun trekken tijdens een vakantie in de Eifel. De streek weet ook heel wat geschiedenisliefhebbers te bekoren. Aangezien de Eifel ooit werd bevolkt door de Kelten, de Franken en de Romeinen, bevinden er zich vandaag nog honderden kasteel die getuigen van hun aanwezigheid. Wie naar de Eifel reist kan er heel wat indrukwekkende vestingen bezoeken: van oude ruïnes tot nog bewoonde ridderburchten. Een van de mooiste en meest bekende burchten in Duitsland is de middeleeuwse burcht van Eltz in Wierschern. Deze volledig bewaard gebleven ridderburcht torent vanop een steile rots uit boven de Eltz-vallei. Bovendien kunt u vanuit uw hotel in de Eifel tijdens uw vakantie nog heel wat andere bezienswaardige burchten bezoeken. De burcht van Satzvey in Mechernich bijvoorbeeld, een van de mooiste waterburchten in het Rijnland of de burchten van Manderscheid in het gelijknamige oord. Deze twee burchtruïnes in het Liesetal – de Oberburg en de Niederburg – vormen een schilderachtig decor. Ontdek bij alltours de geschikte hotels in de buurt. Ongeacht waarop u de nadruk wilt leggen tijdens uw vakantie – u zult worden betoverd door deze veelzijdige regio in het westen van Duitsland. Boek bij alltours meteen een van de voordelige hotels in de Eifel!
doorlezen
Helaas zijn voor deze destinatie geen aanbiedingen meer beschikbaar.

Deutschland

Ihr perfektes Hotel in Deutschland zum Schnäppchenpreis finden und Traumurlaub genießen! Nur bei alltours ✪ exklusive Hotelauswahl ☎ exzellenter Service!

Pagina beoordelen
 
 
 
 
 
 
 
1 beoordelingen (80 %)
Bewerten
 
 
 
 
 
 
1
5
4