Appartements Atlantico Playa

Spanje (Canarische Eilanden) | La Palma | Puerto Naos

Appartements Atlantico Playa

Wavegeluid en zwart lavazand direct voor de deur! In dit door een familie gerunde complex geniet u gegarandeerd van uw vakantie in het hart van de badplaats Puerto Naos.

Plaats

Spanje (Canarische Eilanden), La Palma, Puerto Naos

Ligging

Direct aan de kust en gescheiden van het donkere lavazand strand alleen aan de waterkant. Winkelen en entertainment, bars, restaurants en winkels zijn gelegen langs de promenade.

Inrichting

Goed onderhouden appartementencomplex in terrasstijl, met een familiale sfeer en uitzicht op de Atlantische Oceaan. Receptie (geopend per uur). Landcategorie: 2 sterren, 15 eenheden, 5 verdiepingen, lift.

Wonen

  • Appartement type B (APM, ca. 40 m²), woonkamer, aparte slaapkamer, kitchenette, koffiezetapparaat, broodrooster, tv. Bad/douche, toilet, haardroger. Balkon met zeezicht. Max. 2V+1K, te boeken voor alleengebruik (APE)

Eten en drinken

  • Alleen op basis van logies te boeken

Goed om te weten

Houd er rekening mee dat in alle landen tot nader order officiële coronavoorschriften van invloed kunnen zijn op de vakantie. Dit omvat ook dienstbeperkingen in hotelfaciliteiten zoals bijvoorbeeld restaurants, wellness-, zwembad- en sportruimten, kinderopvang en vervoersdiensten. Indien nodig kunnen de officiële vereisten op korte termijn worden aangepast, afhankelijk van de actuele ontwikkelingen. Helaas kan dit niet worden voorkomen als gevolg van de mondiale omstandigheden die door COVID-19 zijn veroorzaakt. Samen met onze contractuele partners doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

EDV-Code: SPC28


Onze persoonlijke vakantieadviseurs beantwoorden graag al uw vragen over boekingsaanvragen

0049 (0)211 5427 4198
van maandag t/m vrijdag08:00 – 22:00 uur
zaterdag, zondag10:00 – 18:00 uur

Alternatieve hotelaanbiedingen in Puerto Naos, La Palma

Appartements Los Lajones
Puerto Naos . La Palma Appartements Los Lajones
AppartementsEl Roque & Monica
Puerto Naos . La Palma AppartementsEl Roque & Monica
Hotel Sol La Palma
Puerto Naos . La Palma Hotel Sol La Palma
Appartements Sol La Palma
Puerto Naos . La Palma Appartements Sol La Palma